Help: C (at) dence Ic nevar uzsākt pēc uzstādīšanas LDV50

H

Hughes

Guest
* BRĪDINĀJUMS * Nevaru atrast direktoriju / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools
Man ir uzstādītas ic5032 pirms.Tas strādā perfekti.Nesen es uzstādītas LDV50 citā direktorijā.Pēc uzstādīšanas, esmu mēģinājis Verilog-XL.Tas darbojas!Bet es nevaru palaist icfb tagad.Šādu kļūdas ziņojumus, kad es sāku icfb:
Kods:

.
ENV pakete nav inicializēts * BRĪDINĀJUMS * Nevar atrast / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools/ui direktorijā ielādēt vides mainīgos

* BRĪDINĀJUMS * envSetVal: nevarēju atrast līdzekli [. Partition] "UI"

* BRĪDINĀJUMS * Nevar atrast / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools/ui direktorijā ielādēt vides mainīgos

* BRĪDINĀJUMS * Nevar atrast / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools/ui direktorijā ielādēt vides mainīgos

Hi,
Jums ir jāpārbauda vides mainīgos:
CDS_INST_DIR, LD_LIBRARY_PATH un PATH

Sveicieni
Elektor

Paldies par jūsu atbildi.Bet man nav mainīt vides mainīgie lielumi, izņemot pievienot LDV ceļu līdz ceļu.

Vai / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools/ui pastāv sistēma?

GLISS rakstīja:

Vai / eda/cadence/ic5033/tools.lnx86/dfII/etc/tools/ui pastāv sistēma?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back