HELP BJT tranzistors

J

jandreas

Guest
hi ...Es gribētu lūgt jūs cilvēki par BJT tranzistors, mabe tas ir vienkāršs uestion ..bet godīgi i dont 'zini atbildi.jautājums ir "kāpēc mēs noteicām, rezistors vai citas sastāvdaļas kolektora pusē, ne uz emisiju pusē? un daži cilvēki atbildēja" coz strāva kolektora pusē lielāks ir emisiju, tas ir taisnība? bet no grāmatas, ka es izlasīju , IE = IB IC, tāpēc es thinked strāva emmiter pusē ir lielāks nekā kolektors .. Tas tiešām mani sajaukt .. Vai kāds var man palīdzēt ar lielu atbilde theorical un formula ... pleasssthank jums

Rgds jandreas

Es domāju, ka ur runā par pamatu Baise konfigurācija vai slēdzis konfigurācija BJT, iemesls ir tas, ka mēs to slodzi uz kolektoru, lai saņemtu jauda emitera sekotājs konfigurācija mēs ievietotu pretestība starp emitents un uz zemes, bet tomēr mums ir pretestība iekasētājs pats iemesla dēļ mums ir iegūt izejas no turienes, vai atbilde man ar jebkuru jaunu jautājumu par to mēs varam diskutēt tālāk

Ko mēs bieži vēlamies no pastiprinātājs ir, lai būtu sprieguma ieejas un spriegumu izejas.Kad jūs izdarīt nelielu signālu shēma BJT (vai jebkurš tranzistors), jūs varat redzēt, ka no maza signāla viedokļa, tas ir pamatā spriegumu līdz kārtējā pastiprinātāju, vai transadmittance-pastiprinātājs.Tomēr, ja mēs vēlamies, lai pārvērstu rezultātā izejas strāvu izejas spriegumu, vienkāršākā lieta, ko mēs varam darīt ir iepazīstināt impedance šo pašreizējās, un mēra rezultātā radušās izmaiņas izejas spriegumu.Šajā gadījumā mēs izveidojām spriegums pie izejas, kā mēs vēlējāmies.Ceru, ka tas palīdzēja jums!

Labs paskaidrojums!
Uz rezistoru Daži vārdi emitētājs ceļš:
Pats paskaidrojums attiecas arī uz rezistoru starp raidītāju un zemes (proti, neg. Piegāde).Tādējādi emitera strāva tiek pārvērsta uz emitera spriegumu.
Tomēr šīs rezistoru Re ir diezgan atšķirīga ietekme salīdzinājumā ar kolektoru rezistors: izveidots emitera spriegumu samazina spriegumu starp bāzes un emitera (šo efektu sauc par negatīvu atgriezenisko saiti) un spriegumu pieaugums, kas saistīti ar emisiju rezultāts ir samazināts līdz vērtība <1.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back