S
sviestzivs
Guest
Hi, visiem,
Tas 32K kristāla pulksteņa oscilators ar atvērtu drenāžas produkciju.
1> kad 10K pullup rezistors tika pievienoti, ja pullup VDD> 3V, tā nevar starta, VPP ir x1, x2 ir gandrīz 0 V, jauda izlases kārtā.
2> kad pullup VDD <3V, tā var starta.
3> kad noņem pullup rezistors R1, OSC var starta nekavējoties.tad es piebildīšu, R1 atpakaļ, OSC joprojām.
4> kad pulkstenis produkcija tika noteikta ar citiem biežumu, piemēram, 16K, 8K, OSC var starta.
Šajā oscilatoru izmantoja savus produktus daudz reižu, iegūt, netive-res nav problēmu.
mans jautājums ir,
kāpēc opendrain izejas attiecas uz oscilators starta stāvoklī?
ja liels slēdzis trokšņa 80/0.7 NCH var novērst OSC starta, kā tas darbojas?jebkurš threory var man palīdzēt?
thanks a lot!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Tas 32K kristāla pulksteņa oscilators ar atvērtu drenāžas produkciju.
1> kad 10K pullup rezistors tika pievienoti, ja pullup VDD> 3V, tā nevar starta, VPP ir x1, x2 ir gandrīz 0 V, jauda izlases kārtā.
2> kad pullup VDD <3V, tā var starta.
3> kad noņem pullup rezistors R1, OSC var starta nekavējoties.tad es piebildīšu, R1 atpakaļ, OSC joprojām.
4> kad pulkstenis produkcija tika noteikta ar citiem biežumu, piemēram, 16K, 8K, OSC var starta.
Šajā oscilatoru izmantoja savus produktus daudz reižu, iegūt, netive-res nav problēmu.
mans jautājums ir,
kāpēc opendrain izejas attiecas uz oscilators starta stāvoklī?
ja liels slēdzis trokšņa 80/0.7 NCH var novērst OSC starta, kā tas darbojas?jebkurš threory var man palīdzēt?
thanks a lot!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu