Hello, Kā samazināt 1 / f izejas trokšņa pastiprinātāja?

K

kidman561

Guest
Sveiki, Kā samazināt 1 / f izejas trokšņa pastiprinātāja?

Viena izvēle ir izmantot pirmo tranzistors ar mazākām 1 / f troksni.

Cits ir izmantot pastiprināt transformators, lai palielinātu avota spriegumu, kas ļauj samazināt peļņu aktīvā daļa pastiprinātāju.Tas parasti darbojas ja pastiprinātāja ieejas pretestība ir daudz lielāka nekā avots pretestības.Šī iespēja ir ignorēti mūsdienās jo transformatori izmaksās daudz vairāk nekā maza signāla tranzistori.

Ja nebūs ko meklē signālu sastāvdaļas šīs zemās frekvencēs, jūs varat pārvietot zemu end 3 dB frekvence lielāka.

Es domāju, izmantojot PVO vietā NMOS var samazināt 1 / f troksni.Vai tas ir taisnība?

Lai samazinātu 1 / f troksni:
1) izmantot PVO ieejas tranzistora vietā NMOS.Mirgoņa troksnis ir zemāks, taču ir mobilitāte ir arī mazākas, jums būs nepieciešama lielāka tranzistors (kas nozīmē augstāku ieguldījumu kravu) vai lielāku strāvas pats ieguvums
2) izmantot lielās ieejas tranzistora.Mirgoņa troksnis ir 1 / W normu.Taču atkal palielinās izmēru tranzistors palielina ievadi uzgali.
3) lietošanai kapāšana.Jūs varat gandrīz completly atcelt troksni.bet tas nozīmē, ka Jums ir nepieciešams pievienot slēdži, pulksteni.ja Jūs lietojat ieslēgta vāciņa shēma, tā nav problēma, bet uz pastāvīgu laiku, varētu pievienot dažas grūtības
Cik man zināms tie ir galvenās metodes ...

Jūs varat izmantot latel NPN kā ievade tranzistors, lai samazinātu 1 / f troksnis

princerock wrote:

Es domāju, izmantojot PVO vietā NMOS var samazināt 1 / f troksni.
Vai tas ir taisnība?

whats biežums ur projektēšana at?Atkarībā no tā, ka risinājumus var atšķirties, cik es zinu.

1.try izmantot PVO vietā nmos;
2.increase ierīce platība WL tajā pašā laikā, pārliecinieties, vai citus rādītājus neietekmēja

hi there, kas ir PVO n NMOS?tas ir P un N tipa MOSFET tranzistors?

Es piekrītu komentēt, ka darbības frekvence ir svarīgi atrisināt šo problēmu.Pat ja precizitātes prasības ir pārāk augstas, ņemot vērā risinājumu, izmantojot PVO var nebūt iespējams darīt.Šajā laikā jums būs intoduce Dažas kalibrēšanas metode uc, lai sort it out.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back