helikoidālās Antenas Design

G

galda teniss

Guest
HI
Vai kāds man pateikt Vai spirālveida antenas ir piemērota konstrukcija ar frekvenci diapazonā no 8-9 GHz.
Es lietoju 4nec2, lai izstrādātu antenu bet kā es varu izveidot spirālveida antenas uz šo programmatūru, nav rokasgrāmatās vai konsultācijas saistībā ar šo programmatūru.
Var u arī lūdzu man pateikt, saite, no kurienes es varu saņemt šo pamācību vai rokasgrāmatu.

Mēģiniet izmantot jebkuru citur neminēti rokasgrāmatu un uzzināt par 4nec2 piemērus.Spirālveida struktūra var builded rokasgrāmatu; y, taču tas ir ļoti grūti.Vislabākais veids ir izmantot sarežģītas struktūras bulider (viņš ir 4nec2/exe mapi un nosaukta ar build.exe).Plāksteris, Lidmašīna, Box, cilindru un parabola var modelēta ar šo programmu.

Gada 8-9Ghz spirālveida antenas ir ļoti maza un ļoti grūti precīzi realizācijā.Neaizmirstiet impedance transformators, kas sakrīt ar 50 omi.

Hi galda tenisa,
I lieta, ka jūsu problem.I pievienoto failu, kas viegli aprēķināta helikoidālās antennas.If jums paradis precīzāku aprēķinu jums ir jāizmanto HFSS un CST,
ucAtvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

čau,
Es nedomāju, ka spirālveida antenas ir laba izvēle 9 žebērklis.
Tas ir atkarīgs no pieteikumu, bet jūs varētu apskatīt ....
piemēram, "coffe var" antena, kas arī ir vienkārši veidot.Varat imitē to ar 4NEC2.
VAI, ja jūs domājat, ka pie raga.

Tas ir atkarīgs no jums.
Sveicieni

Es ieraudzīju rakstu mikroviļņu žurnālā.Viņi paveica helikoidālās Antenas, izmantojot LTCC par 900 līdz 1800 MHz.I dont zināt, ka, izmantojot vienu un to pašu tehniku, to var darīt, 8 GHz vai ne
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Spirālveida antenas ir ļoti plašs diapazons.Vienīgā problēma ir tas, ka to gaismas staru kūli atšķiras visā frekvenču diapazonā, un tās var sadalīt lielas cilpas un pat iet perpendikulāri uz Helix ass dažās frekvencēs.

Ja jūs vēlaties dizains spirālveida antenas jums var palīdzēt ar MatLab 7,
Arī Es piešķiru Calc, ka bija lietderīgi man

Bet labākos rezultātus, jums ir nepieciešams MatLab!

David

Labdien, draugs,
Mani apdares tēze ir spirālveida antenas dizains.Tāpēc es dizains spirālveida antenas too.Un es esmu nelaimīgs par to, kā izmantot NEC.mēs varam palīdzēt viens otram.Tagad i pievienoti daži noderīgu informāciju par hellical antenas.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi guys, var ikviens vēlos informāciju par helikoidālās Array dizains?

Pateicība

hi, I'm looking for a pārdevējs, kas varētu piegādāt Helix antena ar <1dB axial attiecība, un frekvencē 800-1000 MHz.Ja kāds var palīdzēt man, I'd really appreciate it.

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antenas dizains?

Thanks a lot!

difilter wrote:

kādi diffrenice starp plāksteris antenu un Helix antena?

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antenas (NMHA) projektu?

Thanks a lot!

clioo wrote:

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antenas (NMHA) projektu?Thanks a lot!

man_arief wrote:clioo wrote:

kāds palīdzēt ar 433MHz spirālveida antenas (NMHA) projektu?Thanks a lot!

Iespējams izgatavot helicies, kas darbojas uz Ku joslā salīdzinoši viegli.9 GHz jāuzrāda nekādu problēmu, bet, ja neesat strādājis pirms saņemt palīdzību ar savienotāju un pārvades līnija, selekciju.

Antenas, Johm Kraus ir plašs nodaļu par šāda veida af antena (un daudzi citi, kā arī).Es redzēju viņam ieteikts iepriekš.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back