Hbridge izmantojot TIP41C nedarbojas

X

xynthian

Guest
Man ir vajadzīga neliela palīdzība šeit.Es noteikti up viss un mans motors nedarbojas.
I pārbauda strāvu caur tranzistoru, un šobrīd nav plūst caur emmiter.Vai jūs varat man pateikt, kāda ir problēma?
Attached ir mana shēma.

Paldies
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Pastāsti mums, ko spriegumu jūs pasākums ap ķēdi.
Cik daudz pašreizējās jūs pārvēršas opto-savienotāju?
Cik daudz pašreizējo tas motors prasa?

Pieņemot, ka visi komponenti ir OK un saistīti konfigurācijas kā savu zīmējumu, Jums vienmēr ir dažas problēmas, jo neveiksmīgi izmantot 4 NPN BJTs ..
Ir iespējams "piesātināt" gan augsta pusē NPNs braukšanas tos no paša barošanas spriegums ..
TIP141 ir Darlington BJT un "piesātina", tas jums būs nepieciešams vismaz 2V Vbe, un tajā pašā laikā vēlaties, lai emisiju spriegumu iet par augstu vien iespējams, vēlamākais augsta kā barošanas spriegums ..

Viens risinājums, lai novērstu šo problēmu ir vadīt augstas sānu NPNs augstāka sprieguma ..skatīt līdzīgu scenāriju (ar N-kanālu MOSFETs) par pievienoto attēlu ..
Alternatīvi izmantot divas PNPs kā augstas sānu slēdži un atkārtoti konfigurēt tilta ..

Sveicieni,
IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

echo47 rakstīja:

Pastāsti mums, ko spriegumu jūs pasākums ap ķēdi.

Cik daudz pašreizējās jūs pārvēršas opto-savienotāju?

Cik daudz pašreizējo tas motors prasa?

Tā ir tikai vieglāk kontrolēt H-tiltu būvēt ar 2 NPN un 2 PNP tranzistoru ..

Skatīt piemēru vietnē:
http://www.lpilsley.co.uk/cybot/driver.htm

Veikt apskatīt TOP H-tilta ..Q5 un Q6 var BJTs no jūsu optoelektronisko savienotājierīču ..

Sveicieni,
IanP

IanP rakstīja:

Tā ir tikai vieglāk kontrolēt H-tiltu būvēt ar 2 NPN un 2 PNP tranzistoru ..Skatīt piemēru vietnē:

h ** p: / / www.lpilsley.co.uk / c...tronisko savienotājierīču ..Sveicieni, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back