HAM RADIO SAISTĪTAS NorCal40A

P

pratchit

Guest
Es plānoju dot HAM eksāmenu drīz. Es izlasīju šo grāmatu "elektronikas Radio" Ar David B. Rutledge 0-521-64645-6 Tā ir laba grāmata ar labs know-how rakstīts par jebkuru radio entuziasts. NorCal 40A tie ir minēti tur ... Vai kāds ir kādas zināšanas par pašu? Arī tad, kad es kļūtu šķiņķi (cerams i nodod licences pārbaudi šajā pašā gadā), ko radio man pirkt. Vai tas nav par HAM forums? :: Lūdzu pastāstiet?. Es dzirdēju Grundig ir labi no vecākās paaudzes. dunno vairāk par aprīkojumu. Ir apgūt teoriju un veidot pareizu darba shēmas pirmā ... ir iegūt pieredzi no pirms iegremdēšanās HAM pasaules PS: Vai kāds atrast pašu ebook es būtu pateicīgs. 1 i lasīt (un lasu!) Pieder mūsu bibliotēkā! Atā

Šis forums ir daudziem ēdieniem, tostarp amatieru radio, bet jūs vēlaties saņemt labāku atbildes reakciju [url = http://www.eham.net/] eHam.net Sākums - radioamatieru (HAM radio) Kopienas Site [/url] .

Es plānoju dot HAM eksāmenu drīz. Es izlasīju šo grāmatu "elektronikas Radio" Ar David B. Rutledge 0-521-64645-6 Tā ir laba grāmata ar labs know-how rakstīts par jebkuru radio entuziasts. NorCal 40A tie ir minēti tur ... Vai kāds ir kādas zināšanas par pašu? Arī tad, kad es kļūtu šķiņķi (cerams i nodod licences pārbaudi šajā pašā gadā), ko radio man pirkt. Vai tas nav par HAM forums? :: Lūdzu pastāstiet?. Es dzirdēju Grundig ir labi no vecākās paaudzes. dunno vairāk par aprīkojumu. Ir apgūt teoriju un veidot pareizu darba shēmas pirmā ... ir iegūt pieredzi no pirms iegremdēšanās HAM pasaules PS: Vai kāds atrast pašu ebook es būtu pateicīgs. 1 i lasīt (un lasu!) Pieder mūsu bibliotēkā! Bye
Man bija kursu koledžā, kas devās caur šo grāmatu, un bija mums analizēt / projektēt / būvēt / testēt NorCal 40A. Tā bija diezgan laba klase, bet profesors bija tiešām grūts greiders. Es neesmu lookes pie grāmatas par 8 gadiem, bet es varu droši putekļu pie zirnekļu tīklus, ja jums ir jautājumi. Ir RF dizaineru skaits, un vairāki HAM, šajā forumā. Jūtieties brīvi jautāt par jebkuru tēmu ... ir iespējams kāds ar fona to.

Es esmu bijis Šķiņķis daudzus gadus, bet man nenāk pāri Grundig Ham iekārtas, es saistīt tos ar vietējo radio, nevis speciāla amatieru joslā aprīkojumu. Es esmu pārliecināts, ka daudzi cilvēki šeit palīdzēs Jums, ja Jums uzdot jautājumus. Es nevaru lejupielādēt ebook, mans interneta pieslēgums ir ļoti lēns un lejupielādes pārāk ilgi. Brian. (Aka GW6BWX)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back