Halfbridge vadītāja IC darba palīdzēt lūdzu

T

themaccabee

Guest
Sveiki, es gribētu uzzināt par pusi tilta vadītāja IC, kas tiek piedāvāti no International taisngriezi vai līdzīgi tiem IRF211XX sērija .. Es esmu ir divas N channel MOSFETs, augstas sānu MOSFET Drain savienots ar VDD = 28V, tā avotu, kas saistīti ar zemu sānu MOSFETs aizplūšanu & Lowside MOSFET avots ir pamatota. Slodze brauc no punkta avotā augstu sānu FET (ja aizplūšanu lowside ir savienoti). I d tiešām vēlaties zināt, kā IRF ICs vadīt augstas sānu FET vai cik augstas sānu VGS tiek piegādāta .. Es domāju, augstu sānu FET vārti būtu jāpiegādā vismaz spriegums = 28V + VGS slieksnis nav, ka tiesības? Vai? šiem IC rada, ka pašas par sevi vai man kaut ko darīt, lai uzstādītu Gate spriegumu? (jautājums, jo dažādu MOSFETs izmaiņas tiesības VGS?) Vai kāds paskaidrojiet man, vai man palīdzēt atrast pamācību par to pašu .. Thanks & Regards

Jā. Tai ir 28V + VGS. Vairumā gadījumu, tas var radīt pati principu boot-siksnu.

principā bootstrap.
. Can u lūdzu, paskaidrojiet, mazliet .. Šī ir shēma i iegūst no IR2110 lapas .. ir bootstrap kondensators, jo u ve minēts, bet i dont saprast tā darba .. Arī slodze ir ņemta no lowside FETs kanalizācijas .. Es gribētu īsi Lowside aizplūšanu ar augstu sānu avotu un kontrolēt to ar TTL signālu .. es tikai vēlos, lai pārslēgtos ierīci .. tas nu ieslēgt vai izslēgt nepatīk no ātras komutācijas viļņiem .. Paldies par jebkuru palīdzību .. Regards [url = http://images.elektroda.net/14_1304344362.jpg]
14_1304344362_thumb.jpg
[/url]

Starp VB un VS kondensators ir boot-siksna kondensators. Kad Vs tiek vilkti zemu, kondensators tiek uzlādēts, diode starp Vcc un VB. Tad, kad Vs ir velk augsts, VB būs savienots Vs + Vc. Vc ir cpacitor spriegumu, kas ir uzlādēts Vs ir zema.

[Url = http://images.elektroda.net/19_1304361842.jpg]
19_1304361842_thumb.jpg
[/url] Es tikko pievienotās funkcionālā blokshēma ar šo Arī .. Sorry es coulnt joprojām iegūtu pilnīgu priekšstatu ... Kā Q2 ir par KLP maksas Vcc caur diode.At pašā laikā es uzskatu, ka HO & Vs būs savienots kopā un līdz ar VGS par Q1 būs nulle un Q1 tiks OFF.But kā izskaidrot nākamo augstas sānu FET ON procedūra .. Im sajaukt? .. var kāds palīdzēt thanks

Okie ... Tāpēc, kamēr zemas Q2 ir ON velk pie zemes ... un līdz ar to Bootstrap vāciņu maksas Vs un vāciņu spriegums nonāk uz VB. Tagad Q2 ir izslēgts un HO ir savienots ar VB, ti bootstrap KLP. Tagad Vs ir peldošs labi? Tad VB ir piemērots HO un potenciālo samazināšanos rodas starp peldošās avots un Q1 gate.Will šo ieslēdziet Q1? ja tā kļūst par Q1 Q1 (Vs) avots pamazām iegūst aizplūšanu spriegumu, ti, šeit 28V .. tas būs pull up Vb, kas sēdēja uz Vs līdz 28V + Vb, pietiekami, lai saglabātu Q1 ON. Vai šī pareizo procedūru ..? Lūdzu, izlabojiet mani, ja im nepareizi. Paldies

Okie ... Tāpēc, kamēr zemas Q2 ir ON velk pie zemes ... un līdz ar to Bootstrap vāciņu maksas Vs un vāciņu spriegums nonāk uz VB. Tagad Q2 ir izslēgts un HO ir savienots ar VB, ti bootstrap KLP. Tagad Vs ir peldošs labi? Leo: Kad HO ir savienots ar VB, Q1 tiks ieslēgts. Tātad Vs tiks izvilkta augsta. Tas ir [COLOR = "red"] nav [/color] svārstīgs. Kā Vs tiek vilkti uz augšu, VB tiks likts izveidota ar vāciņu starp VB un Vs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back