h-tilta konfigurācijas augstākās pašreizējais vērtējums

H

harshas

Guest
labi .. šeit iet mana problēma .... Es cenšos, lai kontrolētu ātrumu DC motors ar ļoti augstu pašreizējais vērtējums (ļauj teikt, 16A) i vud vēlas kontrolēt to ar modificētu formu parasto h-tiltu. (Kā parasto h-tiltu vud burtiski mazuļi mosfet pieslēgta). Es nevēlos izmantot jebkuru h-bridge draiveri jau ir pieejami tirgū, jo tie ir diezgan dārgi pašreizējais vērtējums, ka es esmu meklē at.and, protams, es esmu plāno izmantot PWM par ātrumu kontroli. tā gremoklis kāds man palīdzēt ar šo?

Kāpēc tas mazuļi mosfet pieslēgta? mēģināt atrast augsto tekošā MOSFETs (N-MOS), labas atsaiste allways palīdzību un aizsardzību diodes ir laba ideja arī snubber palīdz, un jūs varētu apsvērt divas vai vairāk MOS paralēli

Jūs, visticamāk, mazuļi jūsu MOSFETs, jo tie visi veic kādā brīdī laikā laikā jūsu PWM signālu !!!.. Paul.

arī to, ja man pateikt, u, ka pat ar 100% ciklu arī MOSFETs kļūst sasodīti karsts?

Hi, lietojiet tikai MOSFET ir ar 5 vai 10mOhm pretestību!. Viņi nevar sakarst!. Paul.

Lieliska tēma un liels failus! Ikviens zina, par labu visiem N Channel MOSFET H Bridge dizains? Es reallt gaida vienu. Tas var jums palīdzēt too.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back