H Bridge Circuit

A

AinaLaw

Guest
Sveiki

Es meklēju H Bridge Circuit kas izmanto 1 ievades kontrole rindā.
Kad ievadi = 0, tad motors virzīties uz priekšu, kad ievadi = 1 (= VCC), tad tā pāriet otrā.Paldies.

Aina likums

Ir iepazīties ar H-tilta shēmu zemāk, piebilstot, invertoru vārti (vai viens NPN tranzistors) no ieguldījumiem 1 un 2 samazinās skaitu, kontroles datu ievades, lai tikai viens, un ļaus vadīt mehāniskos uz priekšu un atpakaļgaitā ..
Tomēr jums nebūs iespējams apstādināt ..

Sveicieni,
IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Lūdzu, pastāstiet, kā es varu pievienot npn tranzistoru.

Sveicieni

Aina

- Connect kreisajā pusē R1 līdz Input1;
- Connect Input 2 VCC;
- Connect savācējs šo NPN uz tranzistors .. bāze Input2

Sveicieni,
IanP

Paldies, ka palīdzējāt.

Ja es izmantot šo shēmu, lai kontrolētu 12V 1A motors tikai
Vai es varu mainīt MOSFET citus jaudas tranzistoru?
MOSFET ir dārgs šeit.Sveicieni,Aina likums

U var izmantot vidējas jaudas BJT ir kā TIP41C vai šis kaut kas līdzīgs ...Ja u izvēle BJT u nepieciešama papildu pāris tranzistoriem (2 NPN un 2 PNP)

vai īpaša konfigurācija augšējo BJT (4 NPN's) ...Bet MOSFET's ir speciāli dizainers pārejai applicattions kā H-tilta ...

Sveiki

Par 12V 1A mehāniskajiem Jūs varat izmantot L298 ar ST.Bidirection motors kontrole setup tiek parādīts datu lapā (Page 6).Tā ir atsevišķa loģika piegādi un PS padarot to viegli saskarni LC.

H-tilts ķēdi ar IanP ir jauki, ja jūs vēlaties, lai viens pats.

Ja jums donot nekādu ierobežojumu Jūs varat izmantot releju, lai mainītu motora kopš Jūsu pašreizējais ir maza.Tas viss ir atkarīgs no jūsu pieteikumu.

Paldies
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kurš ir labākais motors kontroles IC lietot ar 12V līdzstrāvas motoru, In = 0.23A Iblock = 1.3a, tai jāatbalsta PWM divvirzienu un breake.

Paldies

Es esmu redzējis labas circuit par L298 ar vairāk nekā pašreizējiem aizsardzību, pls atsaukties uz www.ere.co.th

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back