guide man, lai izstrādātu daudzslāņu PCB

• Thread starter ramalakshmi.chandana
  • Start date
R

ramalakshmi.chandana

Guest
hello all, esmu PCB dizainers, līdz šim es izstrādātas 2layer dēļi tikai. Tagad es gribu dizains daudzslāņu (4layer) PCB. Šajā am, izmantojot augšējo un apakšējo slāni, signāla slāņi 2. slāni, gnd slāni un 3.vietu slāni, VCC slāni. vienlaikus dodot Gerber datu fabricator ir kāds nepieciešams, lai aizpildītu visus platība 3. un 4. ar vara (gnd un VCC attiecīgi)? vai man ir nepieciešams, lai cilpa, piemēram, acs? kā mēs varam redzu tā PCB pēc ražošanas . Es redzēju daudz daudzslāņu PCB, bet es nesapratu .. kā iekšējais slānis stackups būs be.can kāds no u izglītot mani šajā sakarā .. - Rama lakshmi.ch

Sveiki Ramalakshmi, Par 4 Layer stackup u ir noteikta iekšējā divas kārtas 2 un 3, kas tiek izmantotas GND un VCC attiecīgi sauc par Ēveles daudzslāņu plates terminoloģiju. Pats pirmais solis izkārtojums radīšanā ir STACKUP setup. Ja jūs nolemjat, slāņu skaits, un pēc tam lemt par to, kas slāņiem jābūt Signal kārtām un Plane slāņi. Plaknes slāņi var būt Pozitīvie un negatīvie slāņiem. In pozitīvs, jums tiks atslēgts, lai redzētu, piepildīta vara, ja, kā tas ir pretēja negatīva slāņos. Nav līdzekļu, lai redzētu, iekšējie slāņi PCB pēc ražošanas. Jūs varat redzēt tikai outter 2 slāņi TOP un BOT. : D PCB Design ir jautri Me Mashak.M

Es arī iesakām jums iet caur šiem dota grāmatas .. (ebooks ir pieejami šo forumu, lai lejupielādētu) 1), iespiedshēmas plates, projektētājs atsauce Christopher t. Robertson. 2) Drukātās shēmas rokasgrāmatas ar Clyde f.coombs. Tad, ja jūs gatavojas darīt ātrgaitas dizainu es ieteiktu šo 3) signāla integritāti jautājumi un iespiedshēmas plati, dizains Douglas Brooks 4) signāla integritāti-jāvienkāršo, Eric bogatin ir grāmata dziļums apmēram signāla integritāti .. 5) Liela ātruma signāla izplatīšanās Howard w.johnson. Jūs saņemsiet zemu cenu izdevums (5) Liela ātruma signāla izplatīšanās Howard w.johnson. ) Šeit Indijā ir aptuveni Rs 300 / - arī pārlūkot, izmantojot dažādas pastu šeit šajā forumā ... Iegūstiet savu pamati labi, tad tā vieglāk, lai uzzinātu vairāk:)

[Quote = ramalakshmi.chandana] hello all, vienlaikus dodot Gerber datu fabricator ir kāds nepieciešams, lai aizpildītu visus platība 3. un 4. ar vara (gnd un VCC attiecīgi)? Vai man ir nepieciešams, lai cilpa, piemēram, acs? Kā mēs es varu redzēt to pēc tam, kad ražošana PCB - Rama lakshmi.ch [/quote] Jūs varat izmantot iekšējo slāni, kā uz zemes / Vcc vai signālu. Vai gan simultaneouly (dažas no slāņa daļu var izmantot vienu un dažas citas). Otrkārt, tā ir laba ideja ir viens slānis veltīta zemes un visiem slānis iepildīts vara, trīs sasniegt lieta, viens ir tas var darboties kā vairogu (ja nepieciešama), otrkārt, tas tiks samazināts zemes skaņas, trešās tas dos vairāk spēks PCB, salīdzinot ar signālu. Pēc izgatavošanas jūs nevarat redzēt iekšējais slānis, exept kādu melno meklē toņos dziesmas. Par 4 slānis ir nedaudz vairāk abvious bet multi slānis būs problēma, meklēt vai skatīt visas slāni. bet ar X-stariem uc

Tas ir patiešām labs vadošais viņam ir pamatzināšanas par mutilayer PCB dizains:. D [quote = smith_suez] Es arī iesakām jums iet caur šiem dota grāmatas .. (ebooks ir pieejami šo forumu, lai lejupielādētu) 1) iespiedshēmas kuģa projektētājs atsauce Christopher t. Robertson. 2) Drukātās shēmas rokasgrāmatas ar Clyde f.coombs. Tad, ja jūs gatavojas darīt ātrgaitas dizainu es ieteiktu šo 3) signāla integritāti jautājumi un iespiedshēmas plati, dizains Douglas Brooks 4) signāla integritāti-jāvienkāršo, Eric bogatin ir grāmata dziļums apmēram signāla integritāti .. 5) Liela ātruma signāla izplatīšanās Howard w.johnson. Jūs saņemsiet zemu cenu izdevums (5) Liela ātruma signāla izplatīšanās Howard w.johnson. ) Šeit Indijā ir aptuveni Rs 300 / - arī pārlūkot, izmantojot dažādas pastu šeit šajā forumā ... Iegūstiet savu pamati labi, tad tā vieglāk, lai uzzinātu vairāk:) [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back