guestion par MOSFET

L

Lucifre

Guest
Man ir MOSFET ar pamatotu avotu, 5 pret un rezultātā ar rezistors saistīts ar darbaspēka aizplūšanu.kad es piemēro 5V uz vārtiem tranzistors kļūst par ...Problēma ir tā, kad es vēlos, lai to izslēgtu ...kad es izņemt vadu no vārtiem izraisīja vēl spīd, kad es uz zemes vārtiem tas izslēdzas, bet izrādās atkal, tiklīdz es atvienojiet vadu no zemes.Es knoe tranzistors ir ok, jo es nopirku divus no viņiem, un viņi abi rīkoties tāpat.Vai tas tā MOSFET būtu jāstrādā?Es domāju, ka, ja jūs atvienojiet vadu no vārtiem tas izslēgsies.

Sakarā ar ļoti liela ieejas pretestība no vārtiem, ja atstāt atklātu, tas var uzņemt dažas maksas ..
Connect 100kΩ (vai vairāk) rezistoru starp vārtiem un Source ..
Šī pretestība ir noteikt jūsu problēmu ..

Sveicieni,
IanP
Pēdējo reizi laboja IanP gada 8 augusts 2006 06:51; rediģēts 1 reizi kopā

Pareiza nobīdes.
Bez nobīdes, ja jūs savienot 5 V vārtiem un vēlāk noņemt to, ir iespējams, ka vārti drenāžas kapacitāti var saņemt maksas līdz pat 5 V, un tas var novest pie diode ar nosacījumu.Tiklīdz jūs zemes vārtiem, diode tiks izslēgta, jo vārtu aizplūšanu kapacitātes get novada.

Hi Lucifre,

Tas ir vārti / avots kapacitātes, kas ir joprojām iekasē, jums vajadzētu savienot
augstas vērtības rezistoru visā šo kapacitāti izpildīt to.

on1aag.

Tas ir augstas pretestības vai Z nosacījumu, ja jums nav savienot kaut ko šādu mezgliem.Digitālu ķēžu vienmēr ņemt to az hi, jo ļoti liela ieejas pretestība no vārtiem un kondensators.Lai atrisinātu šo problēmu jūsu nobīdes nedrīkst būt brīvi mezgli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back