Guard Gredzens uz SC70-5 Footprint??

C

ChicagoTom

Guest
Man ir sprieguma sekotājs buferi amp ar ļoti zemu ieejas slīpo strāvu (AD8627, 250fA), un es vēlētos izvietot aizsargs gredzens ap ieguldījumu, lai pasargātu no noplūdes strāva. Sakarā ar kosmosa ierobežojumus, man ir izmantot SC70-5 paketi. Kāds ir labākais veids, ja tāda ir, izvietot aizsargs gredzeniem ap + IN pin par šo paketi? Placing pēdas starp V-un + nav iespējama sakarā ar tā nelielo iepakojumā. Paldies jau iepriekš!
520991806AD8627_fbs.gif

Kā jūs to izmantot kā buferi, es gribētu ieteikt, lai izveidotu savienojumu GR lai OUT:
21_1299166735.jpg

Kā jūs to izmantot kā buferi, es gribētu ieteikt, lai izveidotu savienojumu GR lai OUT:
21_1299166735.jpg
Vai tas joprojām ir pieņemami, ņemot vērā, ka-5V pin ir apsargāts, kā arī?

Protams, jūs nevar vietu aizsargu gredzens šajā gadījumā. Ja zemu noplūdes strāva ir objektīvi, izmantojiet dažādās iepakojumā, vai vismaz conformal pārklājumu.

Vai karstā līme ir conformal pārklājumu? Vai kaut kādu silikona kompaundlējuma?

Vispirms ir tīrs pielodēti valdes pamatīgi. No sadzīves ķīmijas, es gribētu, metilspirts. Pēc tam nosusiniet. Notīrīt laku, kas izmanto koka vai metāla (šķīdinātājs, nevis ūdens bāzes) ir galvenokārt darboties kā pārklājums. Tas ir svarīgi, ka starp spilventiņi telpa ir klāta ar laku, lai novērstu mitruma no okupē kritiskajā zonā vēlāk. Pārklājums ir jāļauj nožūt pietiekami lēni. Thin silikona vai epoksīdsveķu darbosies too. Silikona jābūt brīvai no etiķskābes, piemēram, īpašu veidu elektroniku pārklājumu. Epoxy (piemēram, ARALDITE) sniedz ļoti izturīga iekapsulēšanas. Diemžēl tas būtu gandrīz neiespējami remontēt circuit pēc tā piemērošanā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back