GSM Regulējamās durvju fiksators atvērējs (8051 bāzes)

A

ak47thousand

Guest
Pamata ideja ir, lai uzraudzītu cel tālruni seriālā porta changin statusu usin 8051. izmaiņas radīs 8051, lai veiktu drošības chk no incomin msg uz cel. un tad, ja jāsaskaņo, 8051 darbosies releju, lai atvērtu fiksatoru. problēmas ir 1. kā interfeiss 8051 uz cel tālruni? 2. kā lasīt no cel tālruni? 3. kas cel tālrunis izmantot? thanx iepriekš .... plz atbildi uz manu pasta adresi paldies

u var runāt ar cel-tālruni, izmantojot AT komandas. šim u mācīties 1> pēc 2 komandas> SMS PDU formāts u var izvēlēties jebkuru cel tālrunis, kas atbalsta AT komandu

jā, es esmu darījis līdzīgu projektu, bet neizmanto uz komandu, man ir izmantota mbus komandas, kas ir sarežģītāka izmantot.

Jebkuras saites uz sākuma ar? ir AT un AT + komandas saderīgs ar 8051? whn i izskatījās tie tika nosūtīti GSM ierīci, izmantojot HyperTerminal uz pc. tas ir, kā tai vajadzētu strādāt 1.incoming SMS vai MSD zvaniet uz GSM ierīce. 2.change ostas pins atklāt 8051. 3.proceed lai iegūtu numurs sūtītāja. 4.compare un pārbauda skaitu ar iepriekš vērtību (drošībai) 5.if saskaņotas darbības patiešām atvērt aizvaru cits dīkstāvē. thanx [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] darbojas relay (nav īsti)

Salam, ja u paredzējis lietot veco Ericsson vai seimens tālruni, tad jums ir jāzina, AT komandas, bet, ja jūs plānojat izmantot Nokia tālruņa u ir jāzina mbus / FBUS komandas Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back