GSM frekvence kļūda pīķa zemām Basestation lejupsaitei jauda

W

Wilson_yu_chen

Guest
Hi guys,

Es satiku problēma manā telefonā ar maksimālo frekvenci kļūdas zemās TKG
leju jaudas-90dBm, bet jutīgums BER ir diezgan laba.Citi
augstāks TKG līmenī, potenciālo riska darījumu nākotnē atrodas spec.

Potenciālo riska darījumu nākotnē būs iet uz augšu sasniegt 0.1ppm vairāk, un neatkarīgi no TX PCL
un barošanas sprieguma.

Var kāds pateikt, kas būtu jāpārbauda?

Paldies!

Wilson

Hi Vfone,

Crystal 26MHz ..
Un es atklāju problēmu devusies pēc izņemšanas no TXRX regulatora / RF LDO apejot.
Vai jūs pls adrese morehow nāk AFC korelē ar manu problēmu?

BTW, es satiku nopietna problēma blakus kanālam noraidījuma par DCS frekvenču 400KHz.pamatojoties uz TI Locosto platformas.TI ir plāksteris noteikt kļūdu, kas izriet
no prefilter piesātinājumu ar Saņemiet ceļā (DCS).Tagad mēs gound pat ne viens
dB integrācijas uzlabošanos pēc plākstera un jautājums, ko dominējošais faktors, kas
padara šo programmatūru plāksteris nekas.Parasti no citiem projekta būs 3dB
uzlabošanu.

Ko es varēju darīt, lai pārbaudītu galveno cēloni?
Ko es esmu darījis:

Hi:

Ja Jums ir zems ieejas jauda saņemt, jums ir jābūt augsta PA izejas jauda.Kad PA nāk, jūs **** pašreizējo daudz, un jūsu dēļ var pārvietoties.Tas var būt nostiepes jūsu TCXO atslēgšanās frekvence mazliet.AFC, iespējams, nevar pareizi šai frekvencei veida ātri kompensēt, tas būtu diezgan lēns korekciju cilpa.Jūsu komentārs par mainīgo LDO apieti punktus tajā.

Dave

1.To var izraisīt ar frekvenci pavelkot.Vai jums pārbaudīt laika domēna frekvences kļūda?
2.Bāzes frekvence 26 MHz, var novirzīt laikā PA ieslēdziet.To var izraisīt daudz iemeslu.Sprieguma kritums vai temperatūras izmaiņas var būt viens no iemesliem.Vai esat pārbaudījis frequecny kļūdu differnt pārraides jauda līmenī?

FE ir neatkarīga ar Pwer līmenim (TX), manā gadījumā.
FE kļūst liels tikai VBAT par PCB = 3.8V
Tas darbojas normāls, ja VBAT = 3,4 vai 4.2V

Dīvaini man.Ja patiešām pievelk, tad 3.4V piegādes jāievieš PA
sprieguma kritums bargāk.

Palīdz!

Hi:

Līdzīgi kā dažas piegādes veida elektroenerģijas apejot strangeness man.Ja jūs izmantojat sola barošanas avots, tas pats notiek?Kā par novēršot TCXO un izmantojot ārējo signālu ģeneratoru?

Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back