GSM šūnu (klasteru) plānošana atbilstoši satiksmes [MATLAB]

T

Templar

Guest
Hello there, kā es varu dizains lielumu šūnām, izmantojot MATLAB, saskaņā ar satiksmes intensitāte? Citiem vārdiem sakot, man ir karte abonentiem un es gribu, lai dizaina kopas un šūnas, kas satur šos lietotājus un kalpot viņiem. Kā to var izdarīt, izmantojot MATLAB? Es daži meklē, bet es nesapratu viņus par SOM toolbox (vai kaut kas līdzīgs šim) un neironu tīkli, jebkuras idejas? Lūdzu, i nepieciešams palīdzēt guys: cry:

Hi Dear Es domāju, ka jūs atradīsiet, ka daži noderīgi, ja u izpētīt demos komunikācijas rīkjoslā Nadeem

[QUOTE = Templar, 266.379] Hello tur, kā es varu dizains lielumu šūnām, izmantojot MATLAB atbilstoši satiksmes intensitāte? Citiem vārdiem sakot, man ir karte abonentiem un es gribu, lai dizaina kopas un šūnas, kas satur šos lietotājus un kalpot viņiem. Kā to var izdarīt, izmantojot MATLAB? Es daži meklē, bet es nesapratu viņus par SOM toolbox (vai kaut kas līdzīgs šim) un neironu tīkli, jebkuras idejas? Lūdzu, i nepieciešams palīdzēt guys: cry: [/QUOTE] šūnu covrage jomā, un tur ir 3 veidu šūnu 1 Micro šūnu 4meter līdz 400 metru 2 Makro šūnu 1km līdz 5km 3 Pico šūnu 1meter līdz m metru tie šūnu veidi un mums ir nepieciešams kasešu, kad mūsu networ ir pārpildīts vai conjestion rodas līdzekļiem mēs pārsniedz lietotājam spēju mūsu tīklu kā 124 radio kanāls BTS jaudu vai šūnu, un mums ir 125 lietotāja tāpēc mums ir nepieciešams kopu, lai accoumudate šim lietotājam, un mēs samazinām šūnu lielumu un .. pudurī ir grupa skaitu šūnu, un mēs atkārtoti tikpat bieži šajās kopu ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back