Ground plaknes savienojumu ar caurumu pad

B

ballimo

Guest
Sveiki visiem,

Man ir mātesplate ar 8 iekšējā zemes slāņi (Aviomodeļi) Man, lūdzu, ar caurumu savienotāju, un I "izmantoju Allegro PCB redaktors; pēc noklusējuma zemes caur caurumu pad savienos visas 8 iekšējā zemes slāni.
(because if ground pad will connect to 8 planes I will have a problem during the soldering process.)

Es vēlos pieslēgties katrā caur atveri zemes paliktni, lai maksimāli 3 zemes plaknēm, tomēr ikviens zina, kā es varu darīt?
(Jo, ja zemes pad saistīsies ar 8 plaknēm man būs problēmas laikā lodēšanas procesu.)

Thanks for your help ...

Ballimo

Ja Allegro ļauj definēt padstacks ar dažādiem paliktņi individuālo iekšējie slāņi, tas būtu risinājums.Pretējā gadījumā Jums pievienot antipads vai tukšumu, kas attiecīgajā jaudas lidmašīnas manuāli.Siltuma izolācija kluči nepalīdz?

FVM wrote:

Ja Allegro ļauj definēt padstacks ar dažādiem paliktņi individuālo iekšējie slāņi, tas būtu risinājums.
Pretējā gadījumā Jums pievienot antipads vai tukšumu, kas attiecīgajā jaudas lidmašīnas manuāli.
Siltuma izolācija kluči nepalīdz?

čau,

in allegro (patiesībā es domāju, ka lielākā daļa instrumentu), Jums ir iespēja definēt pad lielums katrā no iekšējā slāņa.
Tikai sniedz pad lielumu no trīs slāņiem, kurā vēlaties savienotājkājiņas savienot un pārējo slāņu padarīt spilventiņu izmērs nulles (viņi būs urbis vai mēs varam teikt bloks darbosies kā NPTH tiem īpaši slāņiem.).

Sveicieni,

Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back