Groud Plane kapacitātes

A

archiees

Guest
Es esmu projektēšana iespiedshēmas plati, kas ir pēdas, kas TTL izraisa no valsts instruments laika kuģa.
Mans jautājums ir: vai tas ir slikta ideja, lai izveidotu zemes plakni, kas secand slāni.Es biju domāšana kapacitāti pēdas dēļ šo iezemēto plati var aizkavēt manu digitālo signālu.

Es nedomāju, ka tas būs kavēšanās signālu ievērojami tomēr mainīs pretestība, ka izejas pin redz.
Strauji pieaug / uz kuriem malām ietver augstas frekvences enerģiju.Kad jūsu PCB ceļš ir garāks par aptuveni
λ/20 tas sāk darboties kā trasmission līniju.Jūs varat saglabāt kapacitāti nosaka, izmantojot plānas ierakstus, pašreizējais ir zems, lai sliežu ceļa izturību, nav problēma.

Pašreizējā plūsmas cilpas.Ja jums nav groundplane kāds ceļš būs atpakaļ pašreizējo seko?Ja jums ir 300mm garš tievu zemes dziesmu ar vairākiem 90deg līkumiem tajā tās induktivitāte būs ievērojams.

Nu, es dont redzēt jebkurš spēcīgs iemesls, lai zemes slāni un blakus slānis ir starpslānis kapacitātes, lai aizkavētu digitālo signālu izejas no TTL vārtiem pin.

Kamēr PCB kaudze ir pareizi projektēti un pretestības pienācīgi kontrolēti un critial garumi nav pārsniegti, signāls kavēšanās būs labi atbilst robežvērtībām.

Tur var būt "n" vairāki iemesli signāla aizkavēšanos.Galvenais faktors ir pretestības kontroli.Mēģiniet analizēt savu digitālo signālu attiecībā uz tās pieauguma laiks ... konvertēt pieauguma laiks kritisko garumu ....un pamatojoties uz, ka jūs varat noteikt, vai blakus esošās zemes slānis rada jebkura signāla kavējumu, vai ne.

Blakus zemes slānis vienmēr nodrošina labu atsaiste starp signālu slāņiem un labs atskaites punkts signālus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back