gribēju vienkārši mikrokontrolleru pamatā tehnisko projektu

R

rocknrohit

Guest
PLZ iedodiet man vienkāršu mikrokontrolleru balstīts projekts ātri. i ir jāiesniedz konspekts pāris dienu laikā. PLZ help me i DNT zinu, wat darīt .. im ļoti disappointd plz help me. [color = red] [/color] [size = 6] [/size]

Kā par automašīnu letes automatizēta autostāvvieta, kur mikro zina, cik daudz parkins plankumi ir pieejami kopējā un tas parāda daudzus bezmaksas un aizņem vietas, pamatojoties uz to, cik automašīnu ieiet un iziet partijas? Varat izmantot jebkuru micro. Varbūt PIC ir laba izvēle. Tad divējāda 7-segmentu displeji, plus divi slēdži pāris, lai saskaitītu automašīnas un automašīnas out. Varētu padarīt jauku maz projektu, kas faktiski dara kaut ko.

Jūs varētu darīt vēl labāk un padarīt yor pašu es recomand robat, ka tas ir jums pateikt to, ka tā jums nebūtu, lai būtu Kas par PIC kontrolēta dimmer

Čau, Jūs varat izmantot mikrokontrolleru, lai ieguldījumu siltuma sensoru un tad parādīt pašreizējā temperatūra visu, ti, Celsija, Fahrenhiet un Kelvina vienībām. Tas man visvairāk vienkāršākais projektu. Jūs varat parādīt temperatūras uz LCD. Lēmums ir līdz pat jums! Regards, Kashif Saleem Mirza: D

[Quote = VVV] Kā par automašīnu letes automatizēta autostāvvieta, kur mikro zina, cik daudz parkins plankumi ir pieejami kopējā un tas parāda daudzus bezmaksas un aizņem vietas, pamatojoties uz to, cik automašīnu ieiet un iziet partijas? Varat izmantot jebkuru micro. Varbūt PIC ir laba izvēle. Tad divējāda 7-segmentu displeji, plus divi slēdži pāris, lai saskaitītu automašīnas un automašīnas out. Varētu padarīt jauku maz projektu, kas faktiski ir kaut kas [/quote]. Čau varētu lūdzu man palīdzēt ar sendin ziņojumu vai kādu par šo projektu informāciju, lai es varētu pepare ziņojumu ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back