gredzenu oscilators dizains problēmas

P

ppat2006

Guest
Es cenšos izveidot 5 pakāpju viena beidzās gredzenu oscilators, kas simulink (MATLAB). Kā noteikt nostrādāšanas kavējuma katra posma pārveidotāja, lai iegūtu vēlamo frekvenci? arī to, ko parametriem, kas noteikti PVO un nmos L, R, Kp, Kn, Vt utt Man ir veikusi dažus vērtības no pētniecības papīra, piemēram, (W / L) p = 5 / 2, (W / L) n = 02/03 , VTN = 0,6 V un VTP = 0,53 V, tox = 25 nm, Ld = 0.1um. Man ir noteikti solver in simulink kā ode15s un izejas kapacitātes = 1pf. Es nesaņemu labs kvadrātveida vilnis. šķiet, piemēram, sinusoīdas. tāpēc tas ir pareizi vai nepareizi. Arī tas ir nepieciešams sniegt aizraujošu impulsu, lai cilpa. plz ja kāds ir uzzinājis Matlab / simulink, atbildi.

Hi .. Vērtības, šķiet, ir pareizs. Es domāju, ka jums ir nepieciešams palielināt vairākos posmos, lai sinusa vilni ir pienācīgi veidota, lai kvadrātveida vilni. Tieši tagad, cik bieži tu dzīvo? Ar laba vēlējumiem Vaibhav

apm. 200 Mhz

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 08:56 ---------- Previous post bija 08:55 --- -------</span></span>
un to, kā chk kavēšanos katrā posmā simulink / Matlab? [COLOR = "Silver"]? [size = 1 ]--------- - Post pievienotā 09:00 ---------- Previous post bija 08:56 ----------[/SIZE] [/color] arī tad, ja u var dot, ir vēl daži dizains 5 pakāpju gredzens ar visām vērtībām oscilatoru un līdzīgi aprēķina CMOS diferenciālo gredzenu oscilatoru

Par pārliecināts, ka jums nav iegūt kvadrātveida vilnis. Jums ir nepieciešams arī, lai modelētu nelinearitāti no cilpas.

Kā lai modelētu nelinearitāti no cilpas. plz sniedz pilnu risinājumu

Attiecībā uz katru stadiju do slaucīt un atrast dc ir raksturīgs katrai invertora un tad pievienotu šo raksturīgo katram posmam. Kas simulink ir mīksts ierobežotājs bloku, jūs varat izmantot, ka šim nolūkam.

Precīzai simulācijas, pls izmanto tranzistors līmeņa simulācijas rīkiem (piemēram, garšvielas vai rēgs).

hello, nav mīkstās limter bloku Matlab-simulink. Arī jūs teicis, lai pievienotu raksturīgo katrā posmā. i didn t get? Jūs varat dot Izveidotās projektu sagatavoja simulink failu 5 pakāpju gredzenu OSC un CMOS diferencētu gredzenu OSC? tas ir steidzami?.

[PIEVIENOJIET] 54203 [/PIEVIENOJIET] Šeit es pievienots vienkāršo 5 pakāpju gredzenu rezonatoru simulink failu. Katrā posmā veido Laplasa transformācijas (kuras jūs varat pole katra posma) un DC īpašība Inverter (Izmantojot Look-up tabulu. Vienkārši pievienot jūsu datiem) un pēc tam grūti ierobežotāju. Arī man ir pievienoti stimulāciju uzsākšanai oscilatoru. PS: izmantot failu, mainīt paplašināšanu failu no txt uz MDL...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back