Great Engineering iespējas £ £ £ £

P

powerslough

Guest
Ja ir kāds, kas tur meklē Līgumu vai Perm Engineering nozīme, tostarp: Analog dizaina izstrāde, maketēšana, pārbaude, Digital, ASIC uc Lūdzu, PM man!

Sveiki, mans vārds ir Raj no Hyderabad, India.I tikko pabeigta Pēcdiploma diploms par IC izkārtojumu inženierija University of California ar pamatīgām zināšanām par izkārtojums [VirtuosoXL] Vieta un Route [Enocunter], pārbaude [Calibre, Assura], šķērsruna [ Celtic]. Es pabeidzu M. Sc (elektronika) Mar 2006.

hello powerlough i am meklē darbu jomā, Digital dizaina .. man ir exp gan priekšā un aizmugurē nolūkā un šobrīd Eiropā .. lūdzu, dariet man zināmu, ja ir dažas pozīcijas, man .. Suresh

Hi, Vai jūs varētu nosūtīt man informāciju, kā arī, lūdzu?

Man ir PM, bet Jums nav atbildējušas ???????/

Sveiki, Man žēl, ko tā ir veikusi mani tik ilgi, lai atbildētu, bet man nav darba slimības dēļ. Tajā brīdī, mani klienti nav gatavi sponsorēt ikvienam, kas nepieciešams darba atļaujas / vīzas. Ja Jums ir iespēja strādāt Lielbritānijā vai Eiropā jūs varat lūdzu nosūtiet man PM un es varu nodrošināt jums nosūtīt man savu CV. Liels paldies.

Ko darīt, ja kāds ir vīza, lai studētu Eiropā viņš var sākt strādāt un tad darba atļauju pēc tam būs tik vienkārši

hello sir, tas ir anup, i HV pabeigts mans modernu augstskolas diplomu VLSI dizains, man ir indepth zināšanas ritma dizaina vidi (pilnas plūsmas).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back