Graphic LCD lietotāja interfeisa dizains rīks

B

BEA

Guest
Hi all,

Es esmu par to, lai izstrādātu jaunu menusystem par grafisko LCD.Es strādāju ar MSP430 kontrolieris un 64x128 pikseļu displejs.Es, izmantojot RAMTEX displeju kārtība.Izvēlnē sistēma rokturi parametru, temperatūras, stāvoklis ...

Pēdējā laikā man nebija Meny sistēma ar 100 rindām es beidzās vairāku 1000 līnijas C-struktūru bahavior apraksts un Excel lapu multilang teksta ievade programmu Excel, lai C koda maiņas uc

Mans quiestion ir, ja ir kāds projektēšanas rīku availible kas palīdz man projektēšana tas?Vai man ir izstrādāt instrumentu, ko mans self?Projektēšanas rīku jābūt C avota izvadi.

Hi BEA,

Es nevēlos mainīt savu dizaina pieeju grafiskais LCD.Ja jūs izmantot RAMTEX displejs ikdienas nozīmē, ka jūs atļauties tērēt naudu, jo tie displeja kārtība nav pieejami par "parastajiem kanāliem"
Taču jūs varat mēģināt izmantot Grafiskais Operētājsistēmas jo Silikona kas samazina izstrādes laiku, kā arī aparatūras, programmatūras integrācijas fāzē iegulto sistēmu jomā.
Veikt apskatīt šo risinājumu, pat ja jūs nekad neesmu lietojis HTML redaktors pirms tam.
http://www.amulettechnologies.com/products/chips.html
Es neesmu mēģina reklamētu produktu.Tikai atklāt savu spēku.

Tikai risinājumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back