grafiskā lietotāja saskarne MATLAB

A

anupama385

Guest
Es esmu radot GUI MATLAB. Kā īstenot augstas caurlaidības filtru tajā? Var kāds lūdzu man palīdzēt?

rakstīt filtrēšanas kodus vai zvaniet attiecīgā funkcija iekšā GUI kodu. ja jūs varat būt konkrētāks, mēs varam būt noderīgi.

rakstīt filtrēšanas kodus vai zvaniet attiecīgā funkcija iekšā GUI kodu. ja jūs varat būt konkrētāks, mēs varam būt noderīgi
. Man ir 3 veidu failus var lasīt csv, DAT un txt failu. Datus nolasa un redzamām uz GUI asīm. Bet sakarā ar kādu troksni, tas nav daudz skaidrs. Man ir teicis, lai īstenotu augstu caurlaides filtru, lai daži troksnis var noņemt. Tā tad gabali spectrogram. Ceru, ka es esmu skaidrs :)

Jūs varat pievienot vēl vienu pogu uz jūsu GUI, kas filtrē datus. vai jūs varat pievienot filtrēšanas jūsu esošo kodu. ja jūs pievienojat pogu, tas filtrē datus un zemes gabalu tās spectrogram. Jūs varat padarīt šo kodu iekšpusē pogas kodu sadaļā.

Paldies par ideju :) Vai jums ir kāda ideja kā filtrēšanas kodu vajadzētu būt ....?

Jūs varat izmantot Matlab 's filtru dizaina rīks. tas ir ļoti noderīgs.

Jūs varat vienkārši pateikt man vairāk par to ... Es domāju teikt kodeksus vai kādu citu risinājumu ....

sveiki, mēs cenšamies izdarīt GUI mūsu projektā, kur mēs esam lasīt string no editbox un uzglabāt to ListBox, kā arī izveidot matricu. bet kods nedarbojas pareizi. var kāds lūdzu palīdzēt?
Code:
 vērtība2 = get (handles.name, "string"), ja isempty (vērtība2) komplekts (handles.text1, "string", "KĻŪDA: mēģināt pievienot tukšu '); komplekts (handles.text2" stīgu ',' '); cits prev_str = {get (handles.listbox1, "string")}; new_str = {get (handles.name, ar "string")}; komplekts (handles.listbox1, "string", new_str); komplekts (handles.listbox1, "vērtība", garums (new_str)); val = get (handles.listbox1, "vērtība"); displejs (val) name_list = get (handles.listbox1, "string"); displejs (name_list) nam = char (name_list); displejs (NAM) selected_name = {Nam (Val)}; displejs (selected_name); selected_name = cellstr (); displejs (selected_name) voice_print_cell {1} ​​= 0; significant_features = 0; skaits = 0 ; komplekts (handles.text1, "string", ['user' selected_name "piedevām, SAVED ']); komplekts (handles.text2," string "," "); ietaupīt (cell2mat (selected_name)," voice_print_cell', ' skaits "," significant_features '); guidata (hObject, rokturi); beigas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back