[Grūti] Kas ir plusi / mīnusi vairāk posmos pipelining

T

TuAtAu

Guest
100 posmi pipelining labāk? vai 5 posmi pipelining labāk? A daudz argumentu. Tātad, jautājums ir: Kas ir vairākos posmos pipelining mīnusi. Mana pašreizējā izpēte ir: 1. Vairākos posmos plusi: ir labāku sniegumu un troughtput. 2. Vairākos posmos mīnusi: grūti veidot dēļ sarežģītības. 3. Mazāk posmi: otrādi. / / Es surfed internetā un tikai atrast tos .. Bet es esmu pārliecināts, ka ir iemesls, kāpēc tik daudzi pārstrādātāji darīts mazāk posmi salīdzinājumā ar vairākos posmos .. Kāds ir kāda ideja?

Ir vēl viens vairāk skatuves shortpoint: ja ir lēkt operācija, un jums ir nepieciešams noskaidrot visus cauruļvadus visās brieži, tad vēl cikls tiks izšķiesti, salīdzinot ar mazāk cauruļvada sta

Vairāk pipelining nozīmē lielāku buferi ievietošanu. Tādējādi aparatūras izmaksu pieaugumu.

Ya maksās! Vai tas ir siltums arī palielināsies? Patērēt vairāk enerģijas, lai palaistu labi?

Yeah .. un ko par pipelining briesmas ..? Es domāju viņi palielināt vai ne ..?

JĀ labs punkts! Vairāk caurules ~ līdzekļus vairāk izredzes izraisošo apdraudējumiem! datu apdraudējumi utt piemēram, 10 caurules ~ nozīmē summa, uz 10 instrukcija, ja lasīt / rakstīt vienu un to pašu reģistru šajā secībā ~ tad bīstamība notiks! labs punkts Simranjeet Singh!

Ir vēl stingrāk posma shortpoint: ja ir lēkt operācija, un jums ir nepieciešams noskaidrot visus cauruļvadus visās brieži, tad vēl cikls tiks izšķiesti, salīdzinot ar mazāku cauruļvadu sta [ / quote] Man žēl, es esmu traucējot tēmu, bet man ir jālūdz. Vai ir kāds veids, lai novērstu, lai tas notiktu?

jā ~ filiāle prognozes ~ ja u pareizi prognozēt ~ tas nav nepieciešams noskaidrot ~ mēģināt GOOGLE: NOZARES prognozēšana

Latency ir proporcionāls vairākos posmos. Atsevišķos tirgus segmentos (piemēram, augstas frekvences akciju tirdzniecība), latency ir karalis.

latentums ir proporcionāls vairākos posmos. Atsevišķos tirgus segmentos (piemēram, augstas frekvences akciju tirdzniecība), latentuma ir karalis.
latentuma? I dont get to, jo viss operācija tiek veikta katrā posmā, lai pēc 1 plūsmas: nozīmē 1. instrukcijas pabeidzis plūsmu cauri visiem posmiem, tad šādas instrukcijas būtu pilnīga 1 taktī ko? un pulksteni ciklu var samazināt, jo ir no posmiem ar sīkiem dalītu operācijas daudz .. Vai tas ir jūsu latentuma atsaucas uz 1 instrukcija tiks pabeigta?

Vairāk cauruļvadu posmi izpaužas jums vairāk komplikāciju, ja vien jūs līdzsvaro visas pipelining posmus pareizi. Ja visi posmi nav pareizi jālīdzsvaro tad caurlaides sistēma nepalielina, tā izpaužas samazinājās. Vairākos posmos palielinās laiku ar signālu, kas paiet visus posmus, tādējādi palielinās latentuma.

Vairāk cauruļvadu posmi izpaužas jums vairāk komplikācijas, ja vien jūs bilance visas pipelining posmus pareizi. Ja visi posmi nav pareizi jālīdzsvaro tad caurlaides sistēma nepalielina, tā izpaužas samazinājās. Vairākos posmos palielinās laiku, signālu, kas paiet visiem posmiem, tādējādi palielinās latentuma.
Ar citu vārdu, ja jūs nevēlaties, lai līdzsvarotu visu the pipelining stages pareizi, tad nav mēģināt veidot tik daudz posmos. Vai es hit punktu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back