grēka zoba tranzistors balstītas Wien tilts oscilatoru

T

teusz

Guest
Čau, Man vajag izveidot grēks viļņu ģeneratoru. Man ir shēmas (turpmāk pielikumu), es nevaru neko mainīt. Varbūt izņemot termistora, ko es būtu jāaizstāj ar spuldzīti. Ko es vēlos lūgt ir vēlēties vērtības elementi, man vajadzētu izmantot. Varbūt jūs varat uzrakstīt dažas vērtības, ar kurām šis ģenerators ir darbs? Es būtu daži sāk par mani. Paldies jau iepriekš

Tikai viens padoms. Thermistor (NTC) nevar aizstāt ar spuldzi (PTC) bez apmaiņu R3 un R4. Bez tam NTC (vai PTC) ir nozīmīga sastāvdaļa, tas būtībā nosaka pretestības līmeni ķēdē. Visbeidzot, paredzēto biežumu un barošanas spriegumu būtu zināms.

Šis mājienu diemžēl nav pietiekami man. Patiesībā mums. Mēs cenšamies, lai skaitlis tas ar draugiem un vēl nezinu, kā noteikt pareizu vērtību summa visiem komponentiem. Mēs mēģināja modelētu šo ķēde, PSpice un vēl mums nav izejas signāls ir tālu no grēka vilnis.

R = 10k C = 10n R3 = 205 R4 = 100 R5 = 4M7 RC1 = 2K2 R6 = 47K R7 = 10K RC2 = 200 RE = 50 C1 = 1u C2 = 1u C3 = 10u CE = 100u UCC = 15 T1 = T2 = BC547C => f = 1,6 kHz u = 2,8 Vrms THD = 1,8% Simulēta ar fiksētu R3/R4 un minimālie iegūt rezervi, lai svārstību starta aizņem apmēram 100 ms. Simulācijas uzvedība var būt dažāda atkarībā no simulators un simulācijas iespējas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back