grāmata par pusvadītāju tehnoloģijas

B

bg21359

Guest
Hi All, Vai kāds iedodiet grāmatu rādītājs par CMOS pusvadītāju tehnoloģija? Paldies

var u norādīt par to, kāda veida grāmatu u vēlaties ...?? Ja u vēlaties, lai uzzinātu analog dizains CMOS tad u var iet 1) CMOS Analog circuit design by Phillip Allen un Douglas Holberga 2) analog integrālās shēmas design by David Džonsa un Ken Martin 3) Design Analog CMOS IC ar Behzad Razavi

Kura daļa do u nozīmē, CMOS macufacture process vai CMOS circuit design? Grāmata, kas speciāli ievieš CMOS macufacture process nav daudz, bet grāmata, kas iepazīstina CMOS circuit design, ir daudz, u var atsaukties uz Chethan s post.Furthermore, šīs grāmatas arī jāievieš daži CMOS process!

Pastāv 4 ļoti detalizētu grāmatas par pusvadītāju ražošanas sērijas: jaunākais viens ir: Silicon apstrāde VLSI Era, Vol. 4: Deep-Submicron Process Technology (Hardcover), Stanley Wolf

Hi All, Jebkurš zina, kur es varu iegūt risinājumu problēmām grāmatā "Design Analog Integrated Circuit" ar Behzad Razavi? jo es nezinu, vai mans risinājums ir pareiza vai nav es gribu darīt problēma balstīta mācīšanās Thanks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back