GPS vienība Augstums reading?

P

Picstudent

Guest
Hai

Es lietoju FASTRAX GPS moduli par manu projektu, un tas strādā ok par visām horizontālajām bilances datiem.

Mēģinot atšifrēt GGA virkni atšifrēt augstumu no MSL tas dod variying vērtību. Patiesībā es esmu gandrīz 5 metriem virs sealevel.Bet vienība pārmaiņus outputting vērtībām no -25 līdz 65 metriem.

Jebkurai idejai?

Attiecībā
picstudent

Es baidos, jūs nevarat kaut ko pasākt, ka, šeit ir explenation:

Quote:

Parasti, augstums kļūda ir noteikta par 1,5 x Horizontal kļūda specifikāciju.
Tas nozīmē, ka ar standarta patērētāju GPS uztvērēji lietotājam vajadzētu apsvērt /-23meters (75ft) ar 1 DOP ar 95% ticamību.
Augstums kļūda vienmēr ir ievērojami sliktāka nekā horizontālā (amats kļūda).
Liela daļa no tā ir jautājums ģeometrija.
Ja mēs (vienkāršoti) uzskata, ka tikai četri satelīti, "optimālo" konfigurācija labāko kopumā precizitāti, ņemot četri SVS pie 40-55 grādus virs horizonta un viens (piemēram) katrā vispārīgajā virzienā N, E, W un S . (Piezīme: Jūs iegūsiet ļoti slikts DOP ja SVS ir tieši tādu pacēlumu. laimi, šī ir reta parādība.) Skatīt: DOP demonstrācijas objektā Norris Weimer> Kā SV ģeometrija ietekmē GPS precizitāti (Java Pieprasīts). .
Līdzīgs "labākais" režīms vertikālā stāvoklī ir ar vienu SV virs galvas un citi pie horizonta un 120 grādi pēc azimuta intervālu.
Acīmredzot, šī kārtība ir ļoti slikta no signāla viedokļa.
Kā rezultātā, šīs ģeometrija aprēķina risinājums augstums nav tik precīzi, kā tas ir horizontālā stāvoklī.
Gandrīz jebkuru kalibrēts altimetrs būs stabils lasījumā augstums nav GPS.GPS augstuma pasākumus lietotāju attālumā no centra SVS orbītu.
Šie mērījumi ir atsauce uz ģeodēziskie augstuma vai elipsoidāls augstums dažos GPS iekārtas.
Garmin, un lielākā daļa iekārtu ražotājiem izmantot matemātisko modeli GPS programmatūru, kas aptuveni līdzinās ģeodēziskā modeli zemes un atsauces augstums uz šo modeli.
Tāpat kā ar jebkuru modeli, būs kļūdas kā zemes nav vienkāršu matemātisku formu pārstāv.
Tas nozīmē, ka, ja jūs ejat pa jūras krastā, un redzēt savu augstumu kā -15 metri, jums nevajadzētu būt saistītas.
Pirmkārt, ģeodēzijas modelis zemes var būt daudz lielāka par šo summu kļūdu jebkurā konkrētā punktā un, otrkārt, jums ir GPS kļūda pats pievienot in Tā rezultātā kombinētā kļūda, es neesmu pārsteigts, lai būt jūras krastā un redzēt -40 skaitītāju kļūdas dažos laukumos.

Jūs augstums lasījumā, attiecībā uz WGS84 (World Geodetic System 1984) geoid.Tā kā Zeme nav pilnīgi vienāds blīvums, dažās vietās geoid ir zem jūras līmeņa.Īstenošanas geoid modeļa PIC prasītu daudz datu glabāšanas vietu.Tomēr jums varētu iedvesmot lietotājam ievadīt ģeodēzijas augstums viņa tiešā tuvumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back