GPS projektu.

N

Nart

Guest
Es gribu darīt GPS project.But i dont zināt kaut ko, kur es varu start.is tur kāds vēlas man palīdzēt:)

wat veida projektu jūs vēlaties darīt ...?? padarīt programmatūra, veicot teorētisko analīzi, datortehnika ...?? Es esmu darba par īstenošanas GPS uztvērējs algoritmu MATLAB. Es sāku darīt to pāris mēnešus atpakaļ. Līdz šim es esam pabeiguši teorētisko daļu (ti, pētīts, kā GPS uztvērējs darbojas un kā situācija ir aprēķināts).

Vai jūs varat paskaidrot vairāk par projektu, ti,. Ko jūs vēlaties darīt?

[Quote = abhinandan_verma1313] Es esmu darba par īstenošanas GPS uztvērējs algoritmu MATLAB. Es sāku darīt to pāris mēnešus atpakaļ. Līdz šim es esam pabeiguši teorētisko daļu (ti, pētīts, kā GPS uztvērējs darbojas un kā situācija ir aprēķināts). [/Quote] Tas ir veikls. Programmatūras uztvērēji veikls. Ko jūs izmantojat kā RF priekšgalu?

Hi abhinandan_verma1313 var u sazinieties ar mani uz manu e hamidraza22 (at) hotmail.com i wana būt info par gps

[Quote = kender] [quote = abhinandan_verma1313] Es esmu darba par īstenošanas GPS uztvērējs algoritmu MATLAB. Es sāku darīt to pāris mēnešus atpakaļ. Līdz šim es esam pabeiguši teorētisko daļu (ti, pētīts, kā GPS uztvērējs darbojas un kā situācija ir aprēķināts). [/Quote] Tas ir veikls. Programmatūras uztvērēji veikls. Ko jūs izmantojat kā RF priekšējā galā [/quote] Es neesmu aparatūras īstenošanu uztvērēju? ... tikai rakstiski kodu MATLAB par uztvērēju ...

Jūs varat sūtīt man visus failus, kas jums ir gps.my projektu izsekošanas transportlīdzekļu pc izmantojot gps.i izmantos atmega128 šajā project.it nav simulāciju. e pasts: burakaytan@gmail.com paldies.

[Quote = Nart] jūs varat sūtīt man visus failus, kas jums ir gps.my projektu izsekošanas transportlīdzekļu pc izmantojot gps.i izmantos atmega128 šajā project.it nav simulāciju. e pasts:. burakaytan (at) gmail.com paldies [/quote] hi ... man vienkārši ir lietas un grāmatas, kuram ir informācija par teoriju, kas saistīti ar tēmu ... tikai matemātiskās analīzes ... Man nav kods ar mani ... ja jums nepieciešama ne palīdzība teorētiski, ļaujiet man zināt ... jums pa pastu kāds esmu ...

Hello Nart Es īstenots GPS projektu Automotive navigācijas sistēmas 8051. Gada Atmega128 izvēle ir brīnišķīgi, jo tā ir 2 sērijas ostās, lai jūs varētu interfeiss GPS no vienas puses, un interfeiss datoru no otras puses. Jūs interfeiss GPS kā melnā kaste. jūs dont ir jāzina, kā GPS strādā, nevis zināt to, ko tā rezultātus. Ja GPS ir savienots ar barošanas spriegumu tas rada plūdu sērijveida data.You var izmantot hiper termināla programmu, Windows, lai šādi dati (par pārraides ātrumu). izejas sērijas datu šādi NEMA protokolu, jums ir meklēt internetā par to, ko NEMA ietver kādas ir lauki, un, kā jūs varat iegūt informāciju par pozīciju no NEMA datiem. Es izstrādājusi C programmu dekodēšanas NEMA. Es varu post to jums, ja jūs interesē

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back