GPS Haunted

R

razvanel

Guest
jā tas
ir labi.

reizi brītiņa, nesen biežāk diemžēl, mans GPS savienots ar PIC24F attīstības padome sniedz liktenīgs teikumā.savienojums ir RS232 izmantojot pētnieks 16.

parasti tas ir jābūt formā:

$ GPRMC, 032952, V, 2503.7186, N, 12138.4145, E,,, 250208,003.5, W * 76

un tā vietā dabūt dispersijas no:

$ FPRLB, .. utt

un forma ir konsekventas, rakstzīmes ir normāli, angļu burtiem, bet nav nozīmes tam.

kādi varētu būt problēma?lūdzu, lūdzu, iegāzt dažas idejas šeit cuz i am notiek nenormāla ...

No piemēram rakstzīmes kļūdas, tas, šķiet, ir viena bitu kļūdu.Parasti tas ir, ko izraisa vai nu slikts zemes savienojumu, signāla līmenis jautājums, vai, izmantojot RS232 h (AT) eca nevis reālu raiduztvērēja mikroshēmā.
Darbības joma RS232 līmeni no GPS, tās ir labas taisnība RS232 līmeni?Daudzās modernās ierīces tikai cenšoties -3V nevis -12V, kas ir spec.
Vai PIC dev kuģa izmantot RS232 tranceiver vai tikai rezistors un diode ar bit-sasitu RS232?

Lai pārbaudītu, savienojumu vai priekšzināšanas jautājumiem, iegūt darba un pēc tam pieskarieties kabeli un savienotāji ar zīmuli.Ja dati tiek bojāti, tad jums ir atrisinājums.

thanks i dos ka mēģināt.GPS izdara Garmin un tai ir 232 mikroshēmu iekšā i suppose.Esmu pārliecināts, viņi ir laba konversija notiek.tas ir / - 5V tā būtu laba.Es izmēģināt pieskaroties metode though.thanks ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back