GPRS aparatūra

D

dperez79

Guest
Hi,
Man ir padarīt aparatūras arhitektūra serverī, kas ir cojmmunicate ar vairākām attālām iekārtām, ar GPRS pieslēgumu.

Kurš ir labākais aparatūras risinājumu mana servera?(Vārti, GPRS, ISDN modemi utt ..)

Paldies.

Par šo pieteikumu es varu izmantot Emfora GPRS modemu (TCP vai UDP pieslēgumu / datu pārsūtīšanu).

Visi attālām iekārtām ir konfigur servera režīmā, gaida pieprasījumu no dažām klientu.Klients ir centrālā punkta sistēmas, kas sūta pieprasījumus uz attālām iekārtām, un saņem atbildes.

Par www.enfora.com jūs varat atrast daudz dokumentāciju servera klientu veidiem darbu.

Ja jums ir daži troubeles tikai lūgt.Mr.Cube

Hi, thanks a lot,

Nekā es izmantot vienu modemu GPRS katrā attālajā vienībā, ok
bet man ir dažas šaubas par servera šajā vienībām.
Es nezinu, ja man ir izmantot tikai vienu GPRS modemu servera, vai man ir jāizmanto vairāki GPRS modemu, pa vienam katrai remotte vienību.
Varbūt vislabākais risinājums būtu ierīkot ISDN līniju ar vairākiem kanāliem.

Ko jūs domājat?

Things būs ļoti vienkārši, ja jūs izmantojat GPRS moduli ar TCP / IP steku.
No jūsu attālās sistēmas (katrs ar GPRS moduli), atveriet rozeti ar serveri, nosūta datus un aizvērt kontaktligzdu.Šādā veidā katrs tālvadības moduļus var sazināties ar serveri.Jums dont nepieciešams kāds modulis jūsu serrver beigās.

Attiecībā uz aparatūru, tā atkarīgs vienlaicīgi RF pieslēgumu jums ir nepieciešams.
Daudzkanālu savienojums nepieciešama daudzvalstu GPRS moduli.Varat veikt Ethernet savienojums (vai citu piemērotu veidu), no vienas CPU, kas kontrolē vairākus GPRS modulis ar serveri.Vai jūs varat atrast serveri ar GPRS moduli, ja Jūsu CPU ir pietiekami daudz sniegumu.

Izmēģiniet šo saiti servera informāciju, jūs varat pielāgot savu projektu
http://www.cybergraphy.com/English/dserver.htm

dperez79 rakstīja:

Pēc tam,kas aparatūra man ir jo serverī?

GPRS klientiem ir jāpaziņo saskaņā ar IEC 60870-5-104 protokolu.
Man ir Allen Bradley plc, ko nosūta datus IEC 104 interfeisa modulis, kas, lai nosþtïtu datus GPRS vārteju.
Kas GPRS vārti ir izmantot?

vdharan rakstīja:

Things būs ļoti vienkārši, ja jūs izmantojat GPRS moduli ar TCP / IP steku.

No jūsu attālās sistēmas (katrs ar GPRS moduli), atveriet rozeti ar serveri, nosūta datus un aizvērt kontaktligzdu.
Šādā veidā katrs tālvadības moduļus var sazināties ar serveri.
Jums dont nepieciešams kāds modulis jūsu serrver beigās.

Quote:

Kā nodrošināt drošību n / w.Kā es varu pārbaudīt sis bez privātā ip servera?

vdharan rakstīja:Quote:

Kā nodrošināt drošību n / w.Kā es varu pārbaudīt sis bez privātā ip servera?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back