gofrēta koaksiālais kabelis dizains

P

pewang

Guest
Hi, draugi: Kas zina, kā veidot gofrētā koaksiālo cable.Maybe ir dažas šāda veida kabelis dizains vienādojumi. Ja Jums ir kāda projekta informāciju par gofrētā vai spirāles diriģents koaksiālo kabeli, lūdzu, lūdzu pasakiet man. Pateicoties ļoti daudz! Kā šī struktūra darbojas teorijā ir arī apsveicams!

Šie noteikumi par kabeļa ārējā diametra variācijas ir pārtraukumus. Kamēr tie atrastos daudz tuvāk nekā viļņu ir ļoti maza ietekme uz signālu. Jūs varat darīt simulācija, tuvinot kabeli kā virkne mainīgu pretestības kabeļus ļoti maza garuma.

Hi, uzpūtīgs man arī ir tāds pats viedoklis ar you.What es brīnums, kāpēc šāda veida kabelis ir daudz priekšrocību nekā plakano kabeli, piemēram, zemu zudumu, zemu posms dispersijas. Vai esat redzējuši kaut ko vērtīgu šāda veida troses dizaina internetā? Paldies!

Es domāju, ka galvenā priekšrocība šāda veida ir mehāniska. To var pagriezt ap stūri bez pārrāvuma. Mana pieredze ar vairāk spēcīgu kabeli ir, ka no kabeļa gals ir koaksiālo savienotāju un īsu gabals kabeļa ar izlocīts metāla ārējā vadītāja savieno to ar aprīkojumu, pēc tam iet cauri dažādiem lieces leņķiem nokļūt iekārtas koaksiālo kontaktligzdu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back