Gnding starp Zemi gnd un jaudas suppy gnd

B

boats_ranger

Guest
Hi, Vai ir perfered metode, kas savieno zemes GND uz zema sprieguma barošanas un plates? Parasti, es gribētu pieslēgt zemes gnd un barošanas bloku kopā AC ieejas zemsprieguma barošanas avotu. Es tad pieslēdz šo GND uz lietu. Es tad sazaroties zema sprieguma barošanas un GND uz citām plates. Šķiet, ka atgriešanās ceļu kārtējo kurš avots ir 5 volti būtu 5volt zemes. 5v jaudu ir atvasināts no ac, kurš atgriežas ceļš ir atpakaļ uz elektrotīkla, izmantojot neitrālu kā ceļu. Man ir nesen redzējuši zemi zemes faned, lai katrs PCB in parellel veidā. Vai ir priekšrocības uz šo izkārtojumu? Vai tas radītu divas gnd cilpas?

boats_ranger, Jūsu bažas par zemes sakaru līnijām, ir pamatota. "Daisy virkņu" Zeme zemes uz vairākiem PCB plates nav laba ideja. "Zvaigzne" ekspluatācijas shēmu, ir gandrīz vienmēr ir labākais, lai izmantotu. Šajā shēmā visi barošanas dēļ ir savienotas kopā tikai vienā punktā. Sveicieni, Kral

Es vienmēr savienot līdzstrāvai GND uz Zemes GND ar 1-5Mohms rezistoru vai kondensatoru kliedziens augstu Xc lai 50hz/60Hz un zema HF, un izmantot līdzstrāvai GND uz šasijas / case ...

Man ir neizmanto 1meg ohm rezistors no strāvas padeves GND uz zemes gnd. Mana doma ir: ja atgriešanās pašreizējais ceļi ir zems impedance, tad sprieguma kritums būs minerālu, ar labu zemāku trokšņa. No pieredzes, zemes pamats, šķiet, pievienot troksni, lai manu sistēmu, lai es varētu saprast, izmantojot izolācijas stratēģiju starp divām gnds. Es varu racionalizēt (pareizi vai nepareizi), savienojumu, izmantojot induktors vai mazs izturīgs & Ko, kas savieno divus gnds izmantojot augstas pretestības pabalstus (100 -150 omi.)?

Yap, es piekrītu, w / Kral izmantot zvaigzne zemētājsistēmai saglabāt to neskartu un mazāk tendētas no zaudē savienojumu atšķirībā ziedlapķēde sēkļa, jo, kad jūs esat brīvs zemējums troksnis, tiks radīts no jūsu system.and @ pašā laikā i piekrītu w / BWS izmantot rezistors vai kondensatoru par līdzstrāvas spriegumu, pirms savienojuma izveides ar šasijas zemes, no kuras ac ir pievienots tāpēc, ka netīrās pamats ir augsta sprieguma un tīrs Zeme (zema sprieguma zemējuma dc), un tā nav laba prakse, lai sajauktu abas zemētājsistēmai kopā, citādi troksnis tiks ģenerētas again.thanks un vairāk varas .....

jo, netīrās pamats ir augsta sprieguma un tīrs Zeme (zemsprieguma sēkļa. Vai varat izskaidrot, ko jumu ar "netīro zemi ir augsts spriegums", pateicoties

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back