Gm / IDS vs Vov gabals in Cadence?

D

dtzounakos

Guest
Mans jautājums ir, kā parauglaukuma gm / ID vs Vov in Cadence.Es zinu, kā parauglaukuma gm / ID vs

Vgs bet es nezinu, kā definēt custom vienādojumu kalkulators piemēram Vov = Vgs-Vth!

Vai kāds zina, kā to izdarīt?

Thanks a lot!

Nowy superzoom został zrecenzowany i… cóż, wygląda na to, że jednak marketing górą. Nie oznacz to, że SX30 jest kiepski. To solidny aparat cyfrowy, wyposażony w wiele przydatnych funkcji, z niezłym systemem stabilizacji etc. Problem w tym, że nie da … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576361,Kiedy-specyfikacja-wyglda-lepiej-ni-rzeczywisto.-Ultrasuperzoom-Canon-35x-SX30.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

uz zemes gabala vilnim pret jebkuru vienādojums jums gabals gan pašā vilnim, logu, tad ejiet uz asīm izvēlni un "Plot vs"Ritiniet uz leju izvēlnes izvēlieties Jūsu vienādojumu.
Es ceru, ka tas palīdz!

Thanks a lot.Bet ko es aicinu, ir, kā definēt Vov = Vgs-Vth in ordr ar parauglaukuma gm / IDS vs Vov!Ja jūs kā definēt IDS / (W / L), lai parauglaukuma Gm / IDS vs IDS / (W / L) Es appreciate it!

Pateicība!Pievienots pēc 3 minūtēm:Thanks a lot!Bet ko es aicinu, ir, kā definēt Vov = Vgs-Vth (in viļņu kalkulators Es pieņemu) lai parauglaukuma Gm / IDS vs Vov!Arī tad, ja jūs zināt, kā noteikt IDS / (W / L), lai parauglaukuma Gm / IDS vs IDS / (W / L), es appreciate it!

Pateicība!Pievienots pēc 3 minūtēm:Thanks a lot!Bet ko es lūdzu, ir, kā es varu noteikt Vov = Vgs-vth (in viļņu Es pieņemu) lai parauglaukuma Gm / ID vs Vov! Arī es aprreciate, ja jūs zināt, kā noteikt IDS / (W / l) Lai gabals Gm / IDS vs IDS / (W / L).

Pateicība!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back