GLCD KS0108 Dummy lasīt.

A

atferrari

Guest
Of KS0108 datsheet min nepieciešamību lelles izlasīt kuru rezultāti ir jāiznīcina.

Mani jautājumi:

) Šī lelle lasīt ir jāveic:

Tikai pirmo reizi, es izlasīju RAM datu, pēc reset?

Katru reizi, es gribu nolasīt datus no RAM?

Pirmo reizi pēc reset, un pirmo reizi pēc jebkuras rakstīt?

B) Kādi materializējoties otrajā lasījumā?Citiem vārdiem sakot, tikai apvienojot E pin augstu un tad zemu atkal rada otrajā lasījumā?

Gracias par jebkuru palīdzību.

Čau,

Ir iespējams programma, glcd ar 18F assembler, bet tā grūtāk, nekā vairāk mūsdienu nodaļām, jo displejs izmanto divus ks0108 kontrolieriem, un jums ir kontrolēt abus atsevišķi; arī ar to paralēli vienība, kas nepieciešams kravas ostu lai tā varētu darboties, salīdzinot ar mūsdienu sērijas / SPI vienībām.

Dummy Lasīt ir, ja Jūs lietojat vairāk uzlabotās iespējas kontrolēt datus.
Kad Pic Rezultātu savus datus tas tiek saglabāts glcds Display RAM, un ja vēlaties izlasīt atpakaļ šos datus Pic, ka jums ir tam veiciet Dummy lasīt.
Tas ir preload savu produkciju reģistrē un tikai jādara, kad uzsākt jaunu lasīt / adrese secībā.

Nav citu Dummy skan / write vajadzīgs, ka es zinu

labi accoding datu lapu, Jums nepieciešams lelles lasīt katru reizi, kad nepieciešams, lai izlasītu DATA RAM, (nav statusa reg) so ..Ja lasāt tikai viena pozīcija, jums jāizlasa tas divreiz ...(saskaņā ar datu lapu), ja Jūs esat lasījumā divus vai vairākus baitus, veic fiktīvu lasīt, un pēc tam izlasiet visu savu bytes ....

visu saskaņā ar datu lapu es saņēmu no vienkārša Google meklēšana ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back