Getting kļūda, kamēr darbojas HFSS 10

M

manushanker20

Guest
Kaut arī es esmu darbojas simulācija HFSS es esmu kļūst kļūdas ziņojumu "Lamda rafinēšana, process mesh3d: Nepietiekama atmiņa", lūdzu, palīdziet man atrisināt šo problēmu imitācijas modelis nav īsti liels, un mana datora atmiņa ir 2 GB.

Varbūt jums ir noteikti robeža ir pārāk liels? Pievienojiet savu. HFSS failu ...

Man ir attched HFSS failu. paša modeļa bija darba naudas sodu agrāk, bet, kad es mainīt ostas pretestība vienreizēju ostas i am kļūst šo kļūdas ziņojumu. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 minūtēm: [/color] [/size] Parametru barjera ir darba naudas sodu, bet parasto simulācijas nav darba: cry:

in HFSS faila struktūra ir pāri krustojumam, kas sadala ieejas jauda 3 daļās. piemēram, ja ieejas jauda ir 4, tad jauda, ko iegūst pēc 2 lumports ir 1 un viļņvada ostas 2 2. pie izliekto sadaļā galiem es savieno plāksteris antena, kas strādā 76 GHz. tāpēc, lai noteiktu pretestību plāksteris antena i izmanto parastās vilnis ostu un esmu norādījis attiecīgo plāksteris impedance par lumport

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back