GDM12864H GLCD un PIC16F690

Q

qu13tk1d

Guest
Man ir grūti iegūt glcd izdarīt pat līniju.Es esmu nemeklē kods tikai zināšanas.Neviens no datu lapas, es esmu atradis šai ierīcei vai ks0108b chip devušies padziļināti pietiekami izskaidrot man, kā iegūt šo lietu darbojas.Ja kādreiz man palaist manu kodu ekrāns ir tukša, vai es savukārt pot visu ceļu līdz tai savukārt tumši zils galam tā tukšā / skaidrs.Es izmantoju a 4 - 8 MHz pic (iekšējā maināmi OSC)

Es nesaprotu:
-E pin, i dont saprast nemaz, kāds tas būtu, kas sākotnēji augstas vai zemas, cik man toggle un kādēļ ir katra viļņa garums (augsta / zema) 450 ns kopējo viļņu lenth 1000ns.kad 8 MHz mode man ir kavēšanās, apmācību cikla 8 MHz ir 500 ns.Vai es varu noteikt visu citu tapas un tad togle E PIN?vai tur daudz precīzu laiku man ir jādara?

-kāpēc manā ierīcē, pastāv RES tapu un D / I pin, es uzskatu par manu ierīce D / man vajadzētu būt RS atlasot datus vai instrukcijas un RES ir faktiski atiestatīt ierīci.

-norādījumus man vajadzētu nosūtīt uz ierīci, lai sāktu to initally ja tādi ir, vai arī es varu vienkārši sākt sūtīt datus uz to, lai tā varētu izdarīt?

-Vai man ir reset to, braucot RES pin zemi?arī, cik ilgi man būtu jāgaida kad nodaļās tā doesn't teikt un tas ir grūti man var precīzi aprēķināt manas kavēšanās ir caur decfz un tā tālāk.

Ierīce lapu var atrast šeit:
http://www.sparkfun.com/datasheets/LCD/GDM12864H.pdf

Es gribētu tikai iegūt līnija iet un iet no turienes.Any help būtu tiešām appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back