Garage Door atvērējs (de) modulācija

T

tstein

Guest
Ļaujiet man sākt, sakot, man nav pieredzes ar RF.Tomēr man ir liels interrest.

Nesen, es atbraucu uz projektu, es domāju, ka tas interrest mani.Būtībā es gribētu atkārtot "vārtu nazis" ka es izmantoju, lai saņemtu manā dzīvoklī sarežģīti.Protams, es varētu aiziet un nopirkt vienu par $ 20, bet es patiešām vēlētos iegūt dažas RF pieredzi.

Lūk, ko es zinu:
Ražotājs: Linear
Modelis: ACT-31b

No tā, ko es saprotu, sistēma ļauj pavisam 1 miljonu iespējams "kodi", kas ir ieplānots rūpnīcā.Kods, nododot ir statisks ... nav dažas pastāvīgi mainās kodu utt frekvences ir 318Mhz.

Jautājums ir, kā man iet par šo?Būtībā, es vēlos, lai varētu radīt identisks "signāls".Es neko nezinu par to, kā signālu modulācijas (FSK?).

Tikai vispārīgi punktu pareizajā virzienā būtu ārkārtīgi noderīgi.

Pateicība
Tomas

Tas nav viegli projektu iesācējs.Īpaši vienas bez testa iekārta.Tas būs nedaudz līdzīgs cenšoties izdarīt automobiļu motoru, sākot ar bloks dzelzs un failu un redzēju.

Raidītājs, iespējams, viens tranzistors oscilatoru.Modulācija, iespējams, on-off sistematizējot.

uzpūtīgs wrote:

Tas nav viegli projektu iesācējs.
Īpaši vienas bez testa iekārta.
Tas būs nedaudz līdzīgs cenšoties izdarīt automobiļu motoru, sākot ar bloks dzelzs un failu un redzēju.Raidītājs, iespējams, viens tranzistors oscilatoru.
Modulācija, iespējams, on-off sistematizējot.

Jūs varat arī varētu darīt pēc tam.Vispirms sagatavo viens tranzistors oscilatoru un saņemt tā strādā nepārtrauktā darbībā.Tad jūsu iziet tālvadību pasākums digitālo vilnim, ka ciparu mikroshēmas nosūta RF oscilatoru.Šis būs jūsu kods.Redzētu, vai tas vilnim kļūst oscilatoru un izslēgt.Tas ir on-off sistematizējot.Tad kā testa vadu tā, lai jūsu oscilatoru un pārliecinieties, ka tā atver vārtus.Tad veikt savu digitālo vārds ģeneratora savu jauno tālvadību.

uzpūtīgs wrote:

Jūs varat arī varētu darīt pēc tam.
Vispirms sagatavo viens tranzistors oscilatoru un saņemt tā strādā nepārtrauktā darbībā.
Tad jūsu iziet tālvadību pasākums digitālo vilnim, ka ciparu mikroshēmas nosūta RF oscilatoru.
Šis būs jūsu kods.
Redzētu, vai tas vilnim kļūst oscilatoru un izslēgt.
Tas ir on-off sistematizējot.
Tad kā testa vadu tā, lai jūsu oscilatoru un pārliecinieties, ka tā atver vārtus.
Tad veikt savu digitālo vārds ģeneratora savu jauno tālvadību.

Jūs varat mēģināt meklējat gatavi moduli vai, ja jūs vēlaties mācīties tur ir par šo mājas lapu http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125072&highlight=ming ka ir ķēdi var kopēt post.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back