B
beekerc
Guest
Es meklēju veidot ķēdi, kas man caur diviem (atsevišķi sarkans un zaļš, ne bi-color) LED.Man bija daži pārpalikums magnētisko sensoru slēdži (divi vadi, atklāts vai slēgts, pamatojoties uz magnētu tuvu kontaktu), lai es būtu tos uzstāda garāžu un grīdas.
tāpēc šeit ir tas, ko man vajag, ja garāžas durvis ir atvērtas un sensors slēdzis ir atvērts vai "pārtraukums" stāvoklī, es gribu sarkanā lampiņa, kas iedegas.ja garāžas durvis ir aizvērtas un sensors ir slēgts vai "darīt" stāvoklī, es gribu zaļu LED, lai iedegties.
būs trijos šo sarkans / zaļš LED pairs ap māju.
Es plānoju izmantot / C sienu kārpu, lai darbinātu šo projektu ar (visdrīzāk) 5v/DC jaudu ap 300mA (Es nevaru domāju, ka tas būs nepieciešams, ka daudz spēks).vai vajadzētu izmantot zemāko sprieguma?
nav pārliecināts, vai tas ir svarīgi vai nav ....
būs aptuveni 20-40 pēdām starp galveno slēdzi un durvju sensoru.
notiks trīs ved uz LEDs ir 10 pēdas, 20 pēdu un 40 ~ 50 pēdas.
vara savienojuma tas viss ir kaķu 5e.ir veltīta kabelis Katrā izmēģinājumā.
Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir ļoti vienkāršs dizains prasa sensoru slēdzi, power supply, divas LED's un vienu vai vairākām tranzistoru.neesat pārliecināts par diodes un rezistori though.Tas ir vairāk nekā 25 gadu laikā, kopš es sēdēja digitālu ķēžu klases, tāpēc es esmu ļoti rusty par šo piedāvājumu.
Thanks in advance
Brian
tāpēc šeit ir tas, ko man vajag, ja garāžas durvis ir atvērtas un sensors slēdzis ir atvērts vai "pārtraukums" stāvoklī, es gribu sarkanā lampiņa, kas iedegas.ja garāžas durvis ir aizvērtas un sensors ir slēgts vai "darīt" stāvoklī, es gribu zaļu LED, lai iedegties.
būs trijos šo sarkans / zaļš LED pairs ap māju.
Es plānoju izmantot / C sienu kārpu, lai darbinātu šo projektu ar (visdrīzāk) 5v/DC jaudu ap 300mA (Es nevaru domāju, ka tas būs nepieciešams, ka daudz spēks).vai vajadzētu izmantot zemāko sprieguma?
nav pārliecināts, vai tas ir svarīgi vai nav ....
būs aptuveni 20-40 pēdām starp galveno slēdzi un durvju sensoru.
notiks trīs ved uz LEDs ir 10 pēdas, 20 pēdu un 40 ~ 50 pēdas.
vara savienojuma tas viss ir kaķu 5e.ir veltīta kabelis Katrā izmēģinājumā.
Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir ļoti vienkāršs dizains prasa sensoru slēdzi, power supply, divas LED's un vienu vai vairākām tranzistoru.neesat pārliecināts par diodes un rezistori though.Tas ir vairāk nekā 25 gadu laikā, kopš es sēdēja digitālu ķēžu klases, tāpēc es esmu ļoti rusty par šo piedāvājumu.
Thanks in advance
Brian