Garāžas durvju sensors, divas LED, circuit design palīdzēt

B

beekerc

Guest
Es meklēju veidot ķēdi, kas man caur diviem (atsevišķi sarkans un zaļš, ne bi-color) LED.Man bija daži pārpalikums magnētisko sensoru slēdži (divi vadi, atklāts vai slēgts, pamatojoties uz magnētu tuvu kontaktu), lai es būtu tos uzstāda garāžu un grīdas.

tāpēc šeit ir tas, ko man vajag, ja garāžas durvis ir atvērtas un sensors slēdzis ir atvērts vai "pārtraukums" stāvoklī, es gribu sarkanā lampiņa, kas iedegas.ja garāžas durvis ir aizvērtas un sensors ir slēgts vai "darīt" stāvoklī, es gribu zaļu LED, lai iedegties.

būs trijos šo sarkans / zaļš LED pairs ap māju.
Es plānoju izmantot / C sienu kārpu, lai darbinātu šo projektu ar (visdrīzāk) 5v/DC jaudu ap 300mA (Es nevaru domāju, ka tas būs nepieciešams, ka daudz spēks).vai vajadzētu izmantot zemāko sprieguma?

nav pārliecināts, vai tas ir svarīgi vai nav ....
būs aptuveni 20-40 pēdām starp galveno slēdzi un durvju sensoru.
notiks trīs ved uz LEDs ir 10 pēdas, 20 pēdu un 40 ~ 50 pēdas.
vara savienojuma tas viss ir kaķu 5e.ir veltīta kabelis Katrā izmēģinājumā.

Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir ļoti vienkāršs dizains prasa sensoru slēdzi, power supply, divas LED's un vienu vai vairākām tranzistoru.neesat pārliecināts par diodes un rezistori though.Tas ir vairāk nekā 25 gadu laikā, kopš es sēdēja digitālu ķēžu klases, tāpēc es esmu ļoti rusty par šo piedāvājumu.

Thanks in advance
Brian

Čau,

Lūk viens vienkāršs veids --
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

wp100,
izskatās pavisam vienkārši dizains, man būs rūpīgi izvērtēt to šovakar.
pāris jautājumi.

Kā aprēķināt nepieciešamo ohm-vecums rezistori, kas balstās uz zināmu spriegumu?what's forumla?jo es nezinu, lai pārliecinātos, kas par elektroapgādes specs būs.

Otrkārt, vai ir vienalga, lai to paveiktu bez mehāniskas relejs?cerams tikai tranzistori?

Thanks much,
BeekerC

Čau,

Ja jūs pazīstat savu faktisko spriegumu un rezultātā tipa pēc tam izmantot šo lapu, lai aprēķinātu rezistors vērtība http://led.linear1.org/1led.wiz

Jā jūs varētu izmantot tranzistorus, bet, izņemot to, izmantojot dažus milli amps ar strāvu mazākās releji, kāpēc sarežģīt lietas.

Izmantojot tranzistori, kad jūsu kontaktu slēdzis 40FT prom, padara tās pakļauti traucējumiem, ja vien jūs fit papildus uzgaļi utt

Es domāju, ko wp100 atsaukties ir relejs, bet beekerc's nevar.varbūt tās tiesības nosaukumu niedru slēdzi.Ja jūsu Led nav lielu jaudu, slēdzi var kontrolēt esošo tieši.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back