Galvenie problēmu set_max_delay DC

L

linny_chen

Guest
Dārgie draugi,

Man ir VHDL dizainu.Es gribētu, lai uzstādītu laika ierobežojums no izejas ostas "ārā" no uzņēmuma "a" līdz ieejas ostā "in" subjektiem "b", izmantojot komandu set_max_delay.Ko vajadzētu parādīties pēc tam ", no" un "līdz" iespējas komandas?Thanks a lot!

KR,Pievienots pēc 5 minūtēm:Starp citu, nav reģistrā, starp divām ostām.Un, iespējams, ir tikai vads starp ostām.Vai kāds man pastāstīt, kā es rakstu šo komandu?Es to izmēģināju daudz iespējas, pat kā set_max_delay 0,1-no [get_ports (/ ārpus)] līdz [get_ports (b / in)], kas nedarbojas.

Hi linny_chen,

Kāpēc jums ir nepieciešams, ka?Vai jūsu moduļi / b melnās kastes?
Ja neviens no DC darīs to un jums nav nepieciešams noteikt ierobežojumus tur.

Best sakarā,
Tiksan

Hi,

paldies jums atbildi.Patiesībā, man ir cits ceļš starp divām ostām, kas ir reģistrēta.Es vēlētos noteikt ierobežojumus par diviem moduļiem atsevišķi, un pēc tam iestatiet maksimālo kavēšanās apiet vads starp divām ostām.Pēc sintēze abu moduļu, es varu zināt, vai šis apejot stiepli var izmantot, vai ne ar dažiem pasaules laika ierobežojums.

Hi linny_chen,

Mēģiniet šādas komandas:

kas pin_a [get_pins [atrast pin <instance nosaukums> / <pin nosaukums>]]
kas pin_b [get_pins [atrast pin <instance nosaukums> / <pin nosaukums>]]
set_max_delay <delay_value>-no $ pin_a līdz $ pin_b

Jums vajadzētu izmantot, piemēram vārds nav dizaina nosaukums.

Izmantot "atrast pin" komandu, lai redzētu visas pins projektēšanas.

Ļaujiet man zināt par savu progresu.

Ar laba vēlējumiem,
Syswip
http://syswip.com

Hi, Syswip,

Paldies par jūsu atbildi!

Varat apsvērt moduli / b, kā melnās kastes.Tas darbojas mūsu gadījumā, lai noteiktu īpašus ierobežojumus par moduli / b un viņiem ceļu starp.Viens cits jautājums ir, ja mēs nosakām konkrētu laika ierobežojumu kā šis, dizains kompilators nav ņemt tās vērā, aprēķinot kritiskā ceļa.Kā mēs varētu padarīt dizains kompilators ņemot vērā arī šo individuālo ierobežojumu?

Kind regards,

linny_chen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back