"Galvenais" vai "Lag" fāzes detektors?

S

steadyj

Guest
Hi all, Es esmu apjucis tiesnesim "vadošo" vai "kavēšanās" fāzes detektors. 1 attēls ir fāze detektors. Skaitlis 2 ir vilnim, kad ved B. Taču fakts "ved B", šķiet, ir atkarīga no sākotnējā laika. Kā parādīts 3, ja sākotnējais laiks ir Sarkanā vertikālā līnija, tas kļūst "lags B". Un izejas impulsiem būs QB, nevis uz Qa. Tātad, kas ir nepareizi ar manu loģika? Es uzskatu, ka fāze detektors jāstrādā drošā veidā, nevis atkarībā no patvaļīgu sākotnējo laiku. Kāds ir reālais veids fāzes detektors darbus?

kāda ir sākotnējo laika reālā ķēde? Tikai fikcija. Faktiski, ka enerģijas padeve ir ieslēgts patvaļīgu brīdī un FF sākotnējo valstis ir zināms anyway. Tātad mala skaitīšanas fāze detektors būs, kas sākotnēji nenoteiktību viena cikla. Bet tā nav problēma nekādu reālu pieteikumā (parasti PLL). I guess, jūs findout, kāpēc.

Es tiešām nezinu, kāpēc. Piemēram, ir atsauces ieguldījumu un B ir VCO produkciju. Pēc ieslēgšanas, B biežums ir retāks nekā A. Tātad, mēs vēlamies fāzes detektors var izejas spriegums "UP" ostas. Diemžēl pēc varas nedrošība par varbūt dara pretējo rīcību, kas, šķiet, un-lock mūžīgi. - Lūdzu, izlabojiet mani. Paldies.

[Quote = steadyj] 1 attēls ir fāze detektors. Skaitlis 2 ir vilnim, kad ved B. Taču fakts "ved B", šķiet, ir atkarīga no sākotnējā laika. Kā parādīts 3, ja sākotnējais laiks ir Sarkanā vertikālā līnija, tas kļūst "lags B". Un izejas impulsiem būs QB, nevis uz Qa [/quote]. Baidos, savu izpratni par terminu "svina", nav pareizs. "Svins", nenozīmē, ka impulsa vilciens "vairāk pa labi" - tieši pretējais ir taisnība: Paņemiet savu sarkano līniju un pārliecinās, ka vilciens jau ir augstu valsts un vilcienu B nav. Tāpēc, noved B.

Diemžēl pēc varas nedrošība par varbūt dara pretējo rīcību, kas, šķiet, un-lock uz mūžu
Salīdzinot savu shēmu ar 4046 ciparu fāzes detektors, kas ir zināms, ka nav līdzīgi jautājumi. Tai vajadzētu strādāt .
49_1219482790.gif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back