Gain starpība un fāzes starpība Matlab

I

Irfansw07

Guest
Vai kāds plz iedodiet man šo atbildi Matlab: Ja man ir poliem dot kā 100Hz, 1 MHz un 10 MHz, un cilpu iegūs 10 ^ 4, nekā to, kas ir Gain starpība un fāzes starpība? Un var plz pateikt kā aprēķināt Matlab? Paldies jau iepriekš

Izmantojiet funkciju rezervi, lai iegūtu posmā un gūt normu.

Man ir izmantot to kā starpība komandu un tf komanda arī ar num & den komandu, bet, kad es varu salīdzināt ar mācību grāmatu rezultātu atbilde nav tāda pati kā šeit gan GM un PM ir bezgalīga ... Man bija jautājums, ja ir kaut ko darīt ar vērtību vērā?

Jūsu problēma ir atrisināta, izmantojot zpk funkciju diezgan tf vienu. palaist .. [Xx, xx, xx, xx] = starpība (sis), kur .. sys = zpk ([],[- 1e2-1e6-1e7] 1e4) tāpēc gm ir tik liels un pm tiek inf.

Es redzu, ka ωpc vērtības paliek nemainīgi, bet ar ur kodu savu dalību rad / s, bet grāmata ir MHz.Also Gain starpība joprojām ir dažādi, un fāzes starpība joprojām ir spēkā neesošs, kā salīdzināt ar mācību grāmatas rezultātā ... Nez vai tā var būt saistīts ar pi vērtību ievietošanu vai r mums uzņemties šo vērtību kā pareizi? Paldies jau iepriekš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back