Gain par simetrisku microstrip patch antenna

K

KRAIG

Guest
Mēģinu dizains simetrisku microstrip plāksteris bloku antena ar simetriju x un y axis.The problēma ir simulācija rezultātus visiem maniem dažādās valstīs (50) uzrāda galvenās daivas (Theta = 0, Phi = 0) iegūt of-198db .

Tagad iemesla dēļ es sākotnēji nolemts izveidot šo struktūras, jo es domāju, ka, pastāvot simetrisks plāksteris bloku antena rezultātus, galvenās daivas (theta = 0, Phi = 0) vienmēr bija lielāks nekā sekundāro daivu.

I procedūra jāievēro, ir desing 4x4 masīvu ar dažiem un dažiem izslēgts un pēc tam izveidot simetrijas uz plāksterus x, y asi.

Mans jautājums ir, ja i am missing something here, un kā es varu sākt desing šīs struktūras.

Sveiki,

bet tu esi dziļa null, nevis maksimumu, vai Jums ir -198 dB ik kur?

kas pirmajā gadījumā jūs sniedzat excitatins no fāzes (vai 0 ° 180 ° excitaation vai turēt 0 ° visas partijas, taču rotācijas tos mehāniski 180), jo otrajā gadījumā vai Jums nav barotas ar visu plāksteri vai Jums ir pārspīlētas neatbilstību!

Anyway provida mums masīvs bitkarte ar barošanas punktiem beigās excitations jums palīdzēs labāk.

atā.

Jums bija taisnība.

Man bija nodrošināt nepareizi excitations.Due uz simetrijas excitations arī atspoguļojas uz citu vietu plāksteriem.

pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back