Gain mērījumus LNA?

P

Patriot

Guest
Pasākums LNA iegūt tīkla analizatoru un trokšņu analizatora attiecīgi, bet tur ir par 1dB starpība starp diviem results.Actually, runa ir par 1dB zemāka, ko mēra ar troksni analizatoru.Kas ir iemesls?Vai man tikai uzticība S21 mēra ar tīkla analizatoru?un izmantot tikai troksni analizatoru, lai izmērītu NF?

Pārbaudiet LNA ieejas līmenī, don t komprese pastiprinātāju.

Es domāju, ka u ir nepieciešams kalibrēt gan
par saspiešanas LNA, tā nevar izdarīt, izmantojot trokšņa rādītājs skaitītāju, speciallay izejas trokšņa avots ir maza

khouly

khouly wrote:

Es domāju, ka u ir nepieciešams kalibrēt gan

par saspiešanas LNA, tā nevar izdarīt, izmantojot trokšņa rādītājs skaitītāju, speciallay izejas trokšņa avots ir mazakhouly

Es domāju, ka izejas trokšņa avots ir maza signālu, tāpēc tas nevar saspiest LNA

ir ur LNA ir aizsargāti vai nav, arī to, kā tīrīt DC piegāde, šie faktori ietekmēs NF mērījumus

khouly

khouly wrote:

Es domāju, ka izejas trokšņa avots ir maza signālu, tāpēc tas nevar saspiest LNAir ur LNA ir aizsargāti vai nav, arī to, kā tīrīt DC piegāde, šie faktori ietekmēs NF mērījumuskhouly

Vai testa rezultāts ir ar zondi staciju no deembedding zonde zaudējums?

Kāds ir iemesls, lai aktivizētu amatu, kas ir desmit mēnešus vecs?Tā vietā, lai risinātu problēmas, ir radīt vairāk surogātpasta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back