Gada ADS versijas var uzstādīt tajā pašā laikā?

B

BigBoss

Guest
Gada ADS versijas var uzstādīt tajā pašā laikā? Piemēram pieņemsim, ka es vēlētos izmantot ADS2002 un ADS2002C tajā pašā mašīna ar dažādiem licencēšanu. Nekādu atbildi novērtēs.

Tas varētu būt grūts, jo programma izmanto vides mainīgo / g / i / l / e / e / s / o / f_license_file norādīt uz licences fails. Es domāju, ka jūs varētu mainīt licences failu nosaukumus un atpakaļ. Vēl viena lieta, lai mēģinātu, ir rakstīt scipt to darīt. Šī tēma ir ietverta uz uzstādīt manuālas 15/03 lapā. Vēl viena lieta, lai mēģinātu ir apvienot failus vienā failā. Tas ir par 40-20 lpp. Jūs varētu arī uzsākt l / m / t / o / o / l / s, mainīt peles rādītāju uz attiecīga licence failu un sākt servera un atkārtoti lasīt licences fails. Kā piezīmi, šeit darbā mums ir tikai viena licence failu tīklā, un tas darbojas gan 2002 2002C. Tātad, kāpēc jums ir nepieciešams divās dažādās tiem?

[Quote = toonafishy] Tā tas varētu būt grūts, jo programma izmanto vides mainīgo / g / i / l / e / e / s / o / f_license_file norādīt uz licences fails. Es domāju, ka jūs varētu mainīt licences failu nosaukumus un atpakaļ. Vēl viena lieta, lai mēģinātu, ir rakstīt scipt to darīt. Šī tēma ir ietverta uz uzstādīt manuālas 15/03 lapā. Vēl viena lieta, lai mēģinātu ir apvienot failus vienā failā. Tas ir par 40-20 lpp. Jūs varētu arī uzsākt l / m / t / o / o / l / s, mainīt peles rādītāju uz attiecīga licence failu un sākt servera un atkārtoti lasīt licences fails. Kā piezīmi, šeit darbā mums ir tikai viena licence failu tīklā, un tas darbojas gan 2002 2002C. Tātad, kāpēc jums ir nepieciešams divi dažādi kādi? [/Quote] Thanks daudz par šo informāciju. Es vēlētos izmantot gan versija, jo es domāju, ka tur ir dažas Impulss simulācijas problēmas. Pirms 2002C versiju, modelēšanas un mērījumi atbilst, bet ar 2002C versiju, tie ir atšķirīgi. Es nezinu, kāpēc, bet patiesībā izlasē simulācijas dod apm. tādu pašu rezultātu, bet par manu projektu (ļoti maza submicron plakana struktūra) rezultāti ir unphysical. Tāpēc es centīšos vēlreiz.

ADS 2002a un 2002C iekārtas darbojas naudas sodu par to pašu datoru. Licenču serveri env var ir vienāds gan uzstādīt's un viņi abi ir vienādi licences. Dažos gadījumos šo vienošanos ir nepieciešams, jo daži pārdevējs bibliotēkas vēl nav braukt ar, piemēram, ADS 2002C, tikai-A. Tomēr, jābūt uzmanīgiem, ja jums atrast \\ Users \\ default \\ mapes. ADS 2002a lietošanas c: \\ ads2002a \\ lietotāji \\ default \\, ADS 2002C lietošanas c: \\ ads2002c \\ lietotāji \\ default \\ lai jūs saglabātu tos atdalīt. Else jums vajadzēs lietot regedit. Skatīt "Izmantojot vairākas reklāmas versijas", kas Uzstādīšana ADS Documentation http://eesof.tm.agilent.com/docs/adsdoc2002C/doc.html sīkāku informāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back