gabals Capacitor spriegums

K

kpsai26779

Guest
Hi folks,
.

var jebkurā ķermeņa man pateikt, Wat būs spriegumu visā kondensators (lūdzu Draw viļņa forma), ja mēs turēt to sērijā ar rezistoru, kura sprieguma un strāvas ir parādīta ar (V = I ˛ R).Kad vienotība solis sprieguma piemēro visā šo RC sērijas circuit

Jūs varat norādīt savu jautājumu precīzāk, jo jums ir izcelti dažādu sprieguma saistībā ka Jums ir dota ...Es domāju, ka ir .... sadursme ar sānos vienībās gan

ja jūs runājat par rezistoru ar spriegumu vienādojumu, piemēram, ka tad, kamēr atrisināšanai var izmantot pretestības, lai aprēķinātu sprieguma eqn par kondensatoru un rezistoru vērtības jums būs iegūt šeit ir IS, un jūs varat atrisināt to viegli ...Kvadrātvienādojums radīs ....

Hi Anand Srinivasan,

Es uzsvērts tas tikai atzīmēt, ka pretestība ir nelineāra, vai jūs varat paskaidrot man ar jebkuru risinājumu vai graph

....

kvadrātiskā vienādojums ir I ˛ RωC I-(VIN) ωC = 0
....atrisināt un saņemt pašreizējo ...tad Vin-I ˛ R dod izejas spriegumu jūsu kondensatora ....

VCC <---------^^^^-------| |------------!!! GND

hi, es domāju, ka tas ir pārejošs periods!šajā laika posmā ir vienāda 3 * R * C.Pēc šī laika jūsu ķēdes līdzsvara stāvoklis!
Ja spriegums uz vāciņa C ir u (t):
ķēdes vienādojumu, kas ir
R * C * d (u (t)) / dt u (t) = VCC
mēģinātu atrisināt šo
ja VCC ir DC spriegumu, kas rezultāts ir
ζ = R * C
u (t) = VCC (1 - exp (-t / ζ))
uzmundrināt!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back