fwrite in Verilog ....

L

lakshminarayanan

Guest
lietojot fwrite ar Verilog ....... kā minēts turpmāk .... $ Fwrite (failu "a =% d @ =% d",, adr), ja vērtība ir negatīva i am kļūst faila datus, kā ........., piem .. kā 65.535, bet man 1 ..- nepieciešams izdrukāt kā -1 failu vēl kāds zina citu formātu writting datu, lai es colud rakstīt negatīvas vērtības, kā -1 manu failu .....

Izmantojot % d vajadzētu drukāt -1, piemēram, šādu kodu works fine ar VCS: [kods] modulis fwrite (); sākotnējais sākas: b1 veselu failu, fails = $ fopen ("a.txt", "w"); $ fwrite (failu "MIN_1 ir% d PLUS_1 ir% d", -1, 1); $ beidz beigām endmodule [/code] Rezultāts ir:
Code:
 MIN_1 ir -1 PLUS_1 ir 1
HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com [/code]

Checkout šo!
Code:
 Modulī testa veselu failu, reg parakstīts [15:00], adr, sākotnēji sāk = -1; adr = 100; fails = $ fopen ("pārbaude"); $ fwrite (fails "a =% d @ =% d ",, adr); beigām endmodule / / testa

Es domāju, ka, ja jums ir deklarēts mainīgais "a", kas reģistra datu tips, pastāv iespēja, ka tā varētu parādīt negatīvo vērtību, jo tas varētu būt neparakstīts pēc noklusējuma. Plz pārbaudīt fwrite paziņojumu ar "a" deklarēta kā vesels skaitlis, un redzēt, ja pati problēma rodas. Tāpat, lūdzu, sniedziet atsauksmes par šo.

Problēma ir noteikta ierosinājumu, ko nand_gates ........ es lietoju modelsim simulators, win xp ................

Kad mēģinu kodu iepriekš un simulēt izmantojot Isim, produkcija ir tikai viena zīme, nevis "MIN_1 ir -1 PLUS_1 ir 1" produkcija ir tikai M. Kāds varētu man pastāstīt, kā šo problēmu risināt? Vai tas ir tāpēc, ka es tomēr nepareizi simulācijas? Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back