fuzzy balstītu sistēmu saskarnes

H

harish

Guest
Hi, Es esmu projektēšana fuzzy balstītu kontroles sistēmu. Es vēlos saņemt ievades formā ierīce apstrādā to ar datoru, izmantojot izplūdušo loģiku un nosūta izeja uz vadības ierīci. Kā es varu interfeiss visas sastāvdaļas (ievades ierīci, datoru programmas un izvades ierīci)?

HP, IBM, Cisco i Juniper to tylko kilka spośród wielu firm, które w zeszłym roku mocno "się odchudziły".

Read more...

Nu ok, jūs esat noteikti arhitektūru, ko jūs gatavojas kontrolēt?. Wheather ir izplūdušo pieeju vai citu runa ir uz leju pats vienīgais, kas mainās ir kontroles sistēma. Ar fuzzy approcah jums būs nepieciešams TOD definēt noteikumus un fuzzifying funkcijas un defuzzifuing funkcijas .. bet hardawre interfeisu atkarīgs no to, ko jūs gatavojas kontrolēt .. Vai tas ir temperatūra? tā tas arī noteiktu vairāku signālu vērtības, kas jau ir diskrēta? un tam nebūs nepieciešami analogās adquisition interfeisu .. Ir izejas slēdzi vai MOTOR kontroli? . Tātad visas šīs lietas, ir atkarīga no to, ko vēlaties kontrolēt .. No otras puses, jums nav pat minēts, kāda veida datorsistēmas do vēlas izmantot iegultās sistēmas vai PC .. būtībā ir jūsu pieprasījums ir pārāk vispārīgi.!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back