Furjē sērija Oppenheim

U

urwelcome

Guest
Grāmatā par Oppenheim par Signāli un sistēmas nodaļā Nr 3 un piemērs No.3.5 Furjē sēriju pulss ir redzams dažādu T un fiksēto T1 ... I dont saprast, ka kāda ietekme būs to atstāt uz oriģināla signāls kā T tikai signāla laiku un, ja tas ir tā, nekā kā mēs varam palielināt vai samazināt laiku, jo signāls tiek pats ar pašu periodu ..

Lūdzu, dažas ķermeņa izskaidrot to,,,,

Best Regards visiem Fourier mīļotājiem ...

Ok, es atrodas piemērs problēmu.Atklāti sakot, es dont saprast jūsu jautājumu.Vai jūs runāt par 3,7 attēls?

Skaitlis izskaidro sekas dažādo pamattiesību perioda T taisnstūra impulsu.Ja T = 4T1, kas nozīmē, taisnstūra impulsu guļ izcelsmes mērā no-2T1 līdz 2T1, un, ja T = 8T1, tad pats ir starp-4T1 uz 4T1.

Šajos divos gadījumos pamattiesību laika izmaiņas, tajā pašā T1.T ir funkcija T1.Piemērā viņi ir mēģinājuši parādīt, kā Furjē sērija koeficientus izmaiņas periodu T taisnstūra vilnim izmaiņas.

Vai šis noskaidrot Jūsu šaubas?

cedance.

Dear Es gribu lūgt, ka, mainot vērtību T i, e to laiku un uzturēšanas T1 nemainīgu, kas notiek ar platumu impulsu, kas ir origionally no-T1 līdz T1 i, e 2T1 ...

Paldies par ur palīdzēt.

I dont saprast, ka kāda ietekme būs to atstāt uz oriģināla signāls, jo T ir tikai laika signālu un, ja tas ir tā, nekā kā mēs varam palielināt vai samazināt laiku, jo signāls tiek pats ar pašu periodu ..

diemžēl man nav grāmata šajā laikā, bet es domāju, es zinu, piemēram, jūs runājat par.

Es domāju, ka jūs runājat par piemēru kvadrātveida vilnis, ko tās (oppenheim, willsky un nawab), ko izmanto teoriju un, un lielākā daļa problēmu, kā labi.

T1, jo, piemēram es domāju, ka bija laiks, kad pulss saglabājas augsts, un tas bija izteikts kā daļa no T (perioda vilnim).tad tie ir imitētas viļņiem dažādām vērtībām T1, kas viļņiem ar dažādām noslodze.

tad, lūdzu, paskaidrojiet šo
Quote:

I dont saprast, ka kāda ietekme būs to atstāt uz oriģināla signāls, jo T ir tikai laika signālu

Hi, platums pulss ir tāds pats.Kā es teicis iepriekš, funkcija ir piecewise definēts.Tātad, no-T1 uz T1, lielums ietver tiešās pulss ir 1 un 0 otrā intervāla robežās (-T / 2-T1 un T1 līdz T / 2).

Taču jums koeficientus dažādiem coz, lai rekonstruēt pulss ar laiku saka,-2T1, kas 2T1 tāpat kā T = 4T1, un teikt par impulsu-4T1 uz 4T1, tāpat kā T = 8T1, laiku, kad impulsa ir mainījusies.

itself after certain duration.

Nozīme, pulsa atkārtojas
pati pēc noteiktā laikposmā.

Apsveriet sine veidā ar laiku 2 Hz vai cikli / sek.Šajā gadījumā pulsa atkārto ik pēc 0,5 sekundes.

with same freqeuncyTagad, ja pamata periods sinusoid tiek mainīts, Furjē koeficientus būs jāmaina (šajā gadījumā tā tikai 1 frekvences, var likties absurds), lai summate un saņemt atpakaļ to pašu signālu
ar vienādu freqeuncyceru, ka atbilde bija pārliecinoša.

regards,
cedance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back