Furjē noteikumi

S

STOIKOV

Guest
kāda ir nozīme, vai starpība starp:

- Furjē transformācija
- Furjē integrālis
- Diskrētās Furjē
- Ātrā Furjē pārveidojuma
- Furjē sērija

Izņemot Furjē Integral, jo es neesmu iepazinies ar to.

Tās visas ir būtībā tas pats, jo tie darbojas, izmantojot "Furjē pārveidojuma" principa, lai dotu jums spektrālo saturu signālu.Ar "Furjē pārveidojuma" principu, es domāju komplekss eksponenciālā svēršanas funkciju.
.

Furjē sērija pieņem, ka noteiktā laika domēna signālu ir periodiski.Furjē transformācija ir vispārinājums par Furjē sērija tāds, ka laika domēna signālu nav nepieciešams periodiski.Tas dos Jums spektru jebkura laika domēna signālu (ja integrālis konverģē).Ja laika domēna signālu periodiski, tad Furjē pārveidojuma sadalās Furjē sērijā.
.

Diskrēta laika Furjē (DTFT) ir pielāgot Furjē pārveidojuma strādāt ar diskrētiem laika signāliem.Tas pats, tas ir tikai izstrādāts diskrēta laika signālus.Rezultātā funkcija frekvenci no DTFT ir pastāvīga funkcija, tomēr.Diskrēta laika signāls varētu būt izlasē versija nepārtraukts laika signālu.

Diskrēts Furjē transformācija (DFT) ir Furjē pārveidojuma kur gan laiks un biežums ir diskrēta.Datori var veikt DFT, lai iegūtu radiofrekvenču spektra noteiktu laika domēna signālu.Ātrā Furjē pārveidojuma ir skaitļošanas ziņā efektīvs versiju DFT.

Hope this helps.Tas ir ātrākais, un roughest atbildi uz savu jautājumu es varētu dot.Ir visas grāmatas par Furjē analīzi.

hi visiem
uzņemties f (t) = A0 A1 sin (WT ) ... sin (NWT ) ...

∫ sin (MWt) * sin (n (WT) dt = ˝ ∫ [cos (n m) svara cos (nm) svara] dt

par priod (WT = 0, lai pi) ∫ [cos (n m) svara = 0
∫ cos (nm) WT dt = 0 n ≠ m
= 1 / τ n = m
tas ir tāpēc, ka šis termins ir priodic funkcija

tik ∫ grēks (NWT) f (t) dt = 1 / τ WT = 0, lai pi
Iepriekšējo vienādojumu sauc par taisnleņķa transformāciju.- Furjē transformācija: ir transformācijas veids laiku domēns uz w domēna
- Furjē integrālis: ir Furjē līdzeklis pārveidot visu
- Diskrēts Furjē: ir Furjē uz Diskrētā laika viļņu forma
- Ātrais Furjē: ir Furjē par izlasē (fiksēta priod) viļņu forma
- Furjē sērija: Ir, ir Furjē par priodic viļņu formaar prieku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back