Funkcija setup pārkāpumiem un skenēšanas režīmā turiet pārkāpumiem Astro

L

leeguoxian

Guest
Dear All es esmu p & r dizains ar skenēšanas ķēdes. Pirmkārt, es noteikti visu laiku pārkāpumus funkcijas režīms, tad es pārslēdz uz skenēšanas režīmu un noteiktu laiku. Bet, kad es pagriezās atpakaļ uz funkcijas režīms, bija setup pārkāpumiem. Šķiet, atkārtošanu, ja dizainu ar funkcijas režīms un skenēšanas režīmā. Vai kāds ir ieteikums par šo? Kā es varu padarījis šo 1-pass vai mazāk laika patērē? Jebkurš padoms palīdzēs. Paldies

Es joprojām cīnās starp funkciju setup pārkāpumiem un skenēšanas režīmā turiet pārkāpumiem Astro. Lai gan es nevaru piedāvāt labs risinājums, es esmu priecīgs dalīties savā bezjēdzīgi pieredzes:) Pēc tam ir, kā es centos: 1. Lietota PPO2 noteikt laika pārkāpumiem. Bet Astro (2005) nav norāžu daudzmodu. Es labprātāk noteikt laiku ar savu roku. Es mēdzu PostPlace> Change Netlist pievienot un noņemt buferus manuāli. Bet es joprojām got 7 setup pārkāpumiem funkcijas režīms, ko es nevaru noteikt. 2. Pirmkārt, es noteikt visu laiku pārkāpumus funkcijas režīms. Tad es izmantot astSetDontTouch uz visām šūnām. Un tad es pievērsīšos skenēšanas režīmā un noteikt turiet laika pārkāpumiem. Vai nav strādājuši. 3. I use "create_scenario", lai izveidotu scenāriju katra SDC failu. I use PPO2 noteikt laiku. Bet tas izrādīties bezjēdzīgi vai nu. Šķiet, ka Astro var rīkoties vienīgi ar multimode secībā vienlaikus nav. 4. Ir akurāti dokumentu par šo jautājumu. "Hold Time, ar ko nosaka MultiMode Design". Jūs varat atrast to EDAboard.com. Ja Astro nevar rīkoties daudzmodu dizains, kas man ir jādara?

Hi leeguoxian, Tā ir izplatīta problēma multi scenārijs dizains, bet vai jūs varētu paskaidrot man, kāpēc [color = oranža] 2. Pirmkārt, es noteikt visu laiku pārkāpumus funkcijas režīms. Tad es izmantot astSetDontTouch uz visām šūnām. Un tad es pievērsīšos skenēšanas režīmā un noteikt turiet laika pārkāpumiem. Vai nav strādājuši. [/Color] nav strādājuši. Es pieņemu jūsu skenēšanas frekvence ir mazāka nekā funkcionālā režīmā un, kad jūs noteikt setup un turiet funkcionālā režīmā, skenēšanas režīms problēma būtu jāsaplūst galvenokārt rīkot nosaka: | Var ļoti maz uzstādījumus ir tur. Kas būtu viegli noteikt manuāli, ņemot vērā funkcionālās režīmā. Ja nosakot šos traucē savu funkcionālo režīmā turēt, nekā jums ir nepieciešams apsvērt samazinātas SCAN biežumu vai resynthesis ar abiem režīmiem ierobežo pareizi: cry: Es nezinu, ja savu grafiku atļaujas,.

Es domāju, atdalot un pievienojot skenēšanas atpakaļ var atrisināt šo problēmu, vai ne? atvienojiet to, bet dara funkcionālo režīms ... un pēc CTS pievienojiet to atpakaļ .... ļaujiet man zināt par šo ......... paldies, Prasad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back